toskawke mężczyzna, 28
Miłomłyn - a niech ma!
Nagrań: 6, Postów: 28
18 lipca 2010 o 11:55
Zgłoś do moderacji
No wiec od razu z grubej rury. Wielu użytkowników to zwyczajne powazne ludzie. Dlaczego? Wystarczy jeden smieszny klik, nasz np i od razu jakis ktos wyskakuje ze mu sie nie podoba ze to i tamto, bo co? Bo nie ma poczucia humoru? Kurde, ising jest troche drewniany, wszyscy nagrywają i nagrywają, a to i tamto i kiedy ktoś, np. Toskawka nagra cos smiesznego zawsze znajdzie sie kilka osób które oczywiscie maja pretensje bo żarty im nie w głowie. Trudno, ale my drewniani nie będziemy na pewno MAcie z tym problem to nie wchodzcie na nasz profil...A wasze zdanie?
PTR - Poczuj Toskawkową Radość!!!
ropson mężczyzna
Nagrań: 9, Postów: 307
18 lipca 2010 o 12:13
Zgłoś do moderacji
toskawke pisze:
No wiec od razu z grubej rury. Wielu użytkowników to zwyczajne powazne ludzie. Dlaczego? Wystarczy jeden smieszny klik, nasz np i od razu jakis ktos wyskakuje ze mu sie nie podoba ze to i tamto, bo co? Bo nie ma poczucia humoru? Kurde, ising jest troche drewniany, wszyscy nagrywają i nagrywają, a to i tamto i kiedy ktoś, np. Toskawka nagra cos smiesznego zawsze znajdzie sie kilka osób które oczywiscie maja pretensje bo żarty im nie w głowie. Trudno, ale my drewniani nie będziemy na pewno MAcie z tym problem to nie wchodzcie na nasz profil...A wasze zdanie?
chłopaki ja tez zrobiłem sobie jaja z justia bibera
🙂 nie lubie go i mówie o tym głośno i nikt nie zabroni mi wyraząc swojej opini. poza tym jak ktos nie ma poczucia humoru to ja mu współczuje bo ja sam z siebie sie lałem
🙂
Wiara w samego siebie jest największą religią.
agata222 kobieta, 35
Nagrań: 19, Postów: 639
18 lipca 2010 o 12:37
Zgłoś do moderacji
Myślę, że to nie jest kwestia tego, czy ktoś ma to poczucie humoru czy nie, a raczej chodzi o jego poziom. Oglądając filmik "Toskawke" wyłączyłam w połowie, bo w ogóle mnie nie rozbawił. Nie dziwcie się, że spotykacie się nie tylko z przychylnymi opiniami, bo od kilku dni ciągle widzę jakieś zaproszenia do Was na profil, więc ludzie wchodzą tam z ciekawości, a jak im się nie podoba to po prostu wyrażają swoje zdanie. Oglądając filmik ropsona uśmiałam się nieźle
😃 I pomimo, że oba te filmiki były na podobnej zasadzie to jednak odebrałam je zupełnie inaczej.
Dziękuję za uwagę.
Bez odbioru *biiiip*
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
18 lipca 2010 o 12:39
Zgłoś do moderacji
A ja powiem tak:
Jeszcze to co zrobił ropson mieści sie jak najbardziej w granicach mojego poczucia humoru, wasze wykonanie niestety już nie bardzo. Zaraz sie dowiem ze nie mam poczucia humoru, a możecie wziąć pod uwage to, że mam poprostu INNE poczucie humoru? i weźcie tez pod uwagę to, że tak jak napisał kacpersky26 niektórzy nie chcą zeby ktos im swiecił gołym tyłkiem. I teraz ktos pomysli -nie podoba sie to nie oglądaj! - owszem, racja dlatego, też nie oglądam. Ale chcialam sie wypowiedziec na ten temat. mimo wszystko jako ludzi was szanuje, moze za pare lat troche wam sie humor zmieni na troche bardziej inteligentny i będą z Was ludzie
🙂 Pozdrawiam.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
kacpersky26 mężczyzna, 24
Miłomłyn
Nagrań: 0, Postów: 1227
18 lipca 2010 o 12:42
Zgłoś do moderacji
Nie wiem czy widzieliście, ale to nagranie jest na 5 miejscu w Rankignu Dnia.