singer93 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 425
17 lipca 2010 o 20:12
Zgłoś do moderacji
Witam! Mam pytanie a zarazem prośbę. Czy znacie może taki program który dodaje pogłos (echo) w czasie rzeczywistym? Chodzi mi np o coś takiego że jeżeli rozmawiałbym z kimś przez skype to on mój głos slyszałby z pogłosem.
17 lipca 2010 o 20:16
Zgłoś do moderacji
A ja niestety nie mam takiej możliwości dodaniu echa z karty dźwiękowej dlatego proszę wyłącznie o podanie programu.
mruczus mężczyzna
Warszawa
Nagrań: 2, Postów: 7
17 lipca 2010 o 20:32
Zgłoś do moderacji
Widziałem jeden komercyjny, nazwy nie pamiętam, program miałem 10 lat temu.
Możesz zakupić jakiś mikser z funkcją pogłosu i podłączać do komputera.
singer93 mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 425
17 lipca 2010 o 20:58
Zgłoś do moderacji
Rozumiem, że można kupić mikser ale to już pewnie koszt powyżej 100 zł.
Po drugie jest mi to potrzebne jak najszybciej.
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
18 lipca 2010 o 18:01
Zgłoś do moderacji
Heh,siedzialam kiedys nad tym całą noc.Jest taki program-nazywa się AV Voice Changer Diamonds czy jakos tak-niestety jednak komputer to nie wzmacniacz-u mnie wystepowało opóźnienie jakies pół sekundy-strasznie irytujące i uniemozliwiające śpiewanie.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
sajgonka kobieta, 34
Kraków
Nagrań: 55, Postów: 2231
18 lipca 2010 o 20:25
Zgłoś do moderacji
astrea pisze:
Heh,siedzialam kiedys nad tym całą noc.Jest taki program-nazywa się AV Voice Changer Diamonds czy jakos tak-niestety jednak komputer to nie wzmacniacz-u mnie wystepowało opóźnienie jakies pół sekundy-strasznie irytujące i uniemozliwiające śpiewanie.
Może było tam w opcjach coś o ustawianiu opuźnienia (np. o jakas tam częsc sekundy)? Nie znam sie na tym kompletnie, i może nawet głupoty gadam, ale zapytac mozna.
🙂 ponoć nie ma głupich pytań
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
19 lipca 2010 o 07:03
Zgłoś do moderacji
Opóźnienie to wynik jakiś tam paramentrów komputera- do takich cudów potrzebny jest mikser i nie ma rady
😉 Ja znalazłam rozwiązanie-nagrywam się w programie wczesniej-wtedy mogę do swojego wokalu dodawać milion róznych odmian echa,pogłosu itp-po czym wgrywam to na ising i nie musze sie martwic o to,ze nie bedzie pogłosu w czasie rzeczywistym
🙂
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.