isinggn mężczyzna

Nagrań: 323, Postów: 5
27 listopada 2025 o 12:33
Zgłoś do moderacji
Witam, od jakiegoś czasu zauważyłem że coraz częściej występuje problem z nagrywaniem na iSing, myślę że to przez udoskonalenia i zmiany administratora. Dawniej nie było takich problemów...wszystko robię to samo i tak samo mam podłączony sprzęt jak zawsze. Dzisiaj chciałem sobie coś nagrać ale już kompletnie się nie dało tego zrobić choć próbowałem na wszystkie sposoby. Jestem rozczarowany tą sytuacją że tak często się to dzieje i że są takie utrudnienia tym bardziej że zapłaciłem za korzystanie z iSing. Byłbym wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Dziękuję.
rob76 mężczyzna, 49
Edenderry / Łabowa

Nagrań: 143, Postów: 80
29 grudnia 2025 o 16:49
Zgłoś do moderacji
Mam bardzo podobne zastrzeżenia. Od dłuższego czasu nie mogę w pełni korzystać z nagrywania – szczególnie z mikrofonem podłączonym przez interfejs audio. Sprzęt działa poprawnie w innych aplikacjach i DAW, więc problem ewidentnie leży po stronie iSing lub zmian wprowadzonych po aktualizacjach serwisu.Tym bardziej to frustrujące, że strona sprzedaje usługę iSing Plus, a w praktyce wiele osób nie jest w stanie w pełni wykorzystać funkcji nagrywania. Płacimy za usługę, która powinna działać stabilnie i obsługiwać standardowe konfiguracje audio, a obecnie wygląda to na poważne ograniczenie techniczne. Dobrze byłoby, żeby administracja odniosła się konkretnie do problemu:czy planowana jest poprawa obsługi interfejsów audio, czy to błąd po aktualizacjach, i kiedy realnie można się spodziewać rozwiązania.Bo w obecnym stanie trudno mówić o pełnej funkcjonalności usługi premium.
programowanie perkusji midi, pomoc w Cubase.