Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
cameablue pisze:
No cóż, spróbowałamDancing Queen - ABBA
danaband pisze:
Właśnie weszłam na "Forum" i Witam Was serdecznie🙂 Wybaczcie, że nie uczestniczyłam w dialogach, tylko nadsyłałam piosenki, już wcześniej nagrane. Jestem w żałobie i trudno mi cokolwiek nowego zaśpiewać. Tych utworów Ferduś, które wskazałeś, nie posiadam w obecnych nagraniach. Mam jednak zasadę, że jak coś zaczynam, to kończę. Spróbuję więc zaraz nagrać "Dmuchawce...", ale "Dancing...", nie gniewajcie się, ale nie🙁
Wcześniejsza propozycja z repertuaru U2, byłaby dla mnie bardziej stosowna, chociaż byłby to dla mnie nowy temat do nauczenia. Kacperku! Dziękuję za miłe słowa i naprawdę wielkie brawa za trzecie miejsce. Małgosiu kochana! Ja angielskiego tez nigdy się nie uczyłam, co wyraźnie słychać w moich wypocinach. Traktując konkurs jako sympatyczną zabawę, nie rywalizację, życzę Małgosiu powodzenia i wszystkim uczestnikom, a przede wszystkim Ferdusiowi, za pomysł, WIELKIE DZIĘKUJĘ🙂
Z wyrazami sympatii:
Danusia
[b]ZAPRASZAM![/b]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej