16 lutego 2021 o 23:42
Zgłoś do moderacji
Witam:
Moje propozycje:
1. Zero reklam.
2. Usprawnienie aplikacji, tak żeby można było się zalogować kontem z google lub FB, ewentualnie dailymotion lub podobne...
3. Usprawnienie aplikacji tak aby można było dodawać zdjęcia do już zrobionych teledysków...
4. Możliwość dodania filmików i teledysków do duetów po uprzednim nagraniu przez dwie strony...
5. Połączenie z YT, pełna integracja..
6. Możliwość dodania dwujęzycznych opisów naraz w jednym klipie...
7. Możliwość większej personalizacji profilu głównego lub odnośnik do YT lub FB...
8. Konkursy powinny mieć kategorie wiekowe...
9. Statuetki za wygraną powinny być prezentowane na profilowym
10. Możliwość dodawania sobie odznak np. gwiazd lub Okejek...
Jeżeli któraś z propozycji przypadnie Wam do gustu to proszę o jakąś formę bonifikaty - np. darmowy abonament
Pozdrawiam
21 kwietnia 2021 o 14:05
Zgłoś do moderacji
Niedługo to za wszystkie piosenki trzeba będzie płacić... w czym jest człowiek gorszy nie płacąć za platforme ising... w tym że nie może nawet sobie zaspiewac roznych piosenek bo sa one dostepne tylko dla osob z isingplus... moze warto nad tym pomyslec?... wszedzie tylko licza sie pieniadze...
Dżastin
24 kwietnia 2021 o 12:11
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się chodzi o pieniądze[/cytat
Ciekawe czy serwis z tym coś w ogóle zrobi, pewnie nie tylko ja tak uważam. włączasz żeby coś zaśpiewać a tu: odblokuj jak masz ising... żenada...
Dżastin
maszka83 kobieta, 41
Nagrań: 437, Postów: 2
23 października 2021 o 16:54
Zgłoś do moderacji
Wiem, że to będzie niepopularne co napiszę ale...serwis ising musi się z czegoś utrzymać, więc nie może być wszystko za darmo. Podkłady karaoke kosztują, wysiłek jaką Ci ludzie wkładają w ten serwis, moderują, dodają piosenki, organizują konkursy, układają chóry, to realne godziny pracy i włożonej pasji i serca. Dlaczego nie mają mieć godziwie za tą pracę zapłacone? Bez ising plus można zaśpiewać bardzo dużo piosenek. Doceńmy pracę innych. Ty też nie chciał/chciałabyś pracować czy prowadzić działalności bez możliwości zarobku, prawda? Pozdrawiam.
mimunka kobieta, 52
Wodzisław sląski śląsk
Nagrań: 2695, Postów: 6
26 listopada 2021 o 03:02
Zgłoś do moderacji
Promocja Black Friday została zakończona. czemu nie dziala promocja
jaconovac mężczyzna, 40
Sosnowiec
Nagrań: 29, Postów: 8
15 stycznia 2022 o 19:57
Zgłoś do moderacji
Przywrócenie płatności za IsingPlus za pomocą SMS. Tracicie dużo klientów za usunięcie tej opcji. Ja mam możliwość tylko w taki sposób płacenia, odką zniknęła ta opcja tak ani razu nie skorzystałem z tego portalu.
...music it's my life...
19 grudnia 2023 o 16:08
Zgłoś do moderacji
Płacę od kilku lat systematycznie, korzystam bardzo rzadko z podkładów, dziś widzę wpis Ta piosenka jest dostępna tylko w Ising plus. do odblokowania po wpłaceniu kolejnych pieniędzy, \r\nnie zgadzam się z dojeniem bez umiaru, w takim razie zrywam umowę i rezygnuję z płacenia i korzystania z platformy, nie jestem naiwniakiem i nie pozwalam na okradanie, \r\njeżeli czytam wyżej że ktoś chce lepiej zarabiać, a ja proponuję sprawdzić mój profil że płaciłem tylko dlatego by od czasu do czAsu zajrzeć i pośpiewać a tu DZONG\r\nWIĘC ŻEGNAM