doliare mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 4
25 stycznia 2021 o 16:34
Zgłoś do moderacji
Mój syn pogorszył się w szkole. Myślę, że wynika to z faktu, że nie rozumie tematów. Ma szczególnie duże problemy z językiem niemieckim. Może wiesz, gdzie znaleźć dobrego korepetytora z tego przedmiotu?
zavrerda kobieta, 27
Nagrań: 0, Postów: 1
26 stycznia 2021 o 12:59
Zgłoś do moderacji
Dlaczego każdy chce od razu zatrudnić korepetytora. Oczywiście potrafi rozwiązać wiele problemów związanych z nauką. Ale może to być strata pieniędzy. Może twój syn po prostu nie chce się uczyć. Może jest po prostu leniwy. Spróbuj rozwiązać ten problem.
27 stycznia 2021 o 20:23
Zgłoś do moderacji
Jeśli twój syn ma problemy z przedmiotami w szkole, to zdecydowanie potrzebuje korepetytora. W końcu tylko nauczyciel może pomóc w szybkim rozwiązaniu problemów z przedmiotami. Na przykład możesz rozpocząć naukę [url=https://buki.org.pl/korepetycje/jezyk-niemiecki/krakow/]język niemiecki kraków[/url]. W rzeczywistości ta strona pomoże Ci nie tylko w języku niemieckim. W końcu na tej stronie korepetytorzy pracują nie tylko w języku niemieckim. Jestem więc pewien, że Państwa syn otrzyma tam pomoc, aby poprawić swoją wiedzę z wielu przedmiotów.