Konto usunięte
18 września 2020 o 13:27
Zgłoś do moderacji
Mam problem. Kupiłam właśnie mikrofon na USB Behringer C1U , ponieważ uznałam, że nie będę przestawiać co chwilę interfejsu do mikrofonu.
Zainstalowałam sterowniki Asio i ustawiłam na to urządzenie, czyli Behringer. Podgłos w sterownikach mam na 512. Myślę, że jest okej, bo jak podwyższyłam, to komputer mi wyłączył film na YT i niemogłam go odtworzyć. W ustawieniach dźwięku wyłączyłam ulepszenia, no wiecie- te wzmocnienie basów i nawet nie ruszałam dźwięku przestrzennego- jest wyłączony. Czekam teraz na opinię od WIndows dotyczącą rozwiązywania problemów z mikrofonem. Włączyłam dźwięk mikrofonu w ustawieniach, pogłośniłam. No i teraz nie mam opcji odsłuchu czy tam podsłuchu w "NAGRANIE" w Audacity , taki mam program DAW. Weszłam w to "NAGRANIE" i nie ma nigdzie opcji tych przejść.
Jak testowałam mikrofon, nagrywałam po raz kolejny w Audaicity, TO I TAK NIC TO NIE DAłO. WIDZĘ TE SZLACZKI , ŻE NAGRYWA, ALE NIE MA DŹWIĘKU.
Czyli mówiąc- JESTEM W DUPIE.
Nie mam siły, nie wiem co robić. nagrywanie mam ustawione na stereo. Wszystko zrobiłam. POMOCY PLIS!