nimfa02 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 2
22 kwietnia 2020 o 22:31
Zgłoś do moderacji
Mam wybrany mikrofon rode nt1-a, ale za nic nie mam pojęcia jaki interfejs do niego. Kilka razy rzucił mi się w oczy scarlet 2i2, ale nie jestem jego pewna, zwłaszcza, że nie ogarniam czym się różni ten od 2nd gen i od 3rd gen.
Też, tak dodatkowo, czy rode nt1-a i rode nt1-a kit to ten sam mikrofon czy jednak czymś się jeden od drugiego różni?
Będę wdzięczna za wszystkie odpowiedzi 😊
aldonia kobieta
Nagrań: 92, Postów: 6
24 kwietnia 2020 o 12:46
Zgłoś do moderacji
Witam serdecznie jestem tutaj nowa zakupiłam właśnie scarlett 2i2 3 gen i jestem zadowolona więc mogę polecić z czystym sumieniem ,lecz też mam problem co jeszcze do tego żeby np odtwarzać podkłady z innego nośnika np jak uczestniczę w lekcjach online,może ktoś coś wie na ten temat ?
nimfa02 kobieta
Nagrań: 0, Postów: 2
24 kwietnia 2020 o 20:52
Zgłoś do moderacji
[cytat=aldonia]zakupiłam właśnie scarlett 2i2 3 gen i jestem zadowolona więc mogę polecić z czystym sumieniem[/cytat]
A możesz go bez problemów podłączyć do laptopa? Bo tego się boję, że mi jeden sprzęt z drugim nie będzie chciał współpracować
aldonia kobieta
Nagrań: 92, Postów: 6
25 kwietnia 2020 o 00:15
Zgłoś do moderacji
tak mam go podłaczony do laptopa i sciagnięte sterowniki, musisz miec tez jakis program do nagrywania i juz bez problemow najlepiej sciagnac sterownik ze strony Focurite