Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
6277 - Find the Argus Apocraphex
"Lepiej żeby mnie nienawidzili takim jakim jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę..." Kurt Cobain <3
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
₪ ø lll ·o.
Provehito in Altum
JUMP AND TOUCH THE SKY!
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
Edytowano 9 grudnia 2010 o 12:01.
resska pisze:
Prosiłabym o :-parę piosenek zespołu Queen ("Show must go on", "Scandal", "Bohemian Rhapsody", " Too much love will kill you" i "I was born to love you"😉-Dżem - Do kołyski-parę piosenek StarGuardMuffin ("Dancehall queen", "Szanuj to, co masz", "Pragnienia szczyt", "Ziemia obiecana", " United" i "Raz, dwa w górę ręce"😉-parę piosenek Vavamuffin ("Jah jest prezydentem", "Chwilunia" i "Bless"😉-Edyta Geppert - Nie żałuję i Kocham cię życie-Anouk - Lost .No, to chyba tyle. 😉
Jakież to wspaniałe, słuchać opinii osób
które nie ważą myśli,ani nie mierzą słów
lecz wylewają je dokładnie takie,
jakimi są,;)
..
resska pisze:
Przyszło mi do głowy jeszcze to :-U2 - With or without you-Hey - Mimo wszystko. 😉
jakimi są,;)
..
andzia96 pisze:
resska pisze😛rosiłabym o :-parę piosenek zespołu Queen ("Show must go on", "Scandal", "Bohemian Rhapsody", " Too much love will kill you" i "I was born to love you"😉Popieram xdxd i może jeszcze do tych : "Love Kills", Breakthru", "The Invicible Man", "You Take My Breath Away"?
jakimi są,;)
..
oczytejmalej pisze:
andzia96 pisze:resska pisze😛rosiłabym o :-parę piosenek zespołu Queen ("Show must go on", "Scandal", "Bohemian Rhapsody", " Too much love will kill you" i "I was born to love you"😉Popieram xdxd i może jeszcze do tych : "Love Kills", Breakthru", "The Invicible Man", "You Take My Breath Away"?WHO WANTS TO LIVE FOREVER!!!No i Too much love will kill youDżem-List do MNirvana-The man who sold the world
jakimi są,;)
..
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
Do naszej bazy dodaliśmy trzy wyjątkowe utwory, które poruszą Wasze serca i rozgrzeją struny głosowe. Włoski przebój „Felicità” duetu Al Bano & Romina Power wprowadzi Was w radosny klimat, idealny na wspólne śpiewanie. Z kolei Oskar Cyms w poruszającym si
Zobacz więcej