Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
'W spazmach i splotach najlichsza istota
Wypełnia swój los parabolą żywota
I gasnąc przepada wśród świateł miriadów'
brudny świat pełen czystej poezji
<<''Break Me, Shake Me''>>
"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam"
Każda minuta smutku zabiera Ci 60 sec. Szczęścia...
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
Dodalibyście to, co pełno ludzi nagrywa,dodaje nielegalnie i usuwacie to ;] Tak samo było z Lady Gagą i Hallelujah,a dzis te utwory cieszą się ogromną popularnością na ising-BO JE DODALIŚCIE!!!
Te utwory to: Sixteen-Obudź We mnie Wenus, Ready For Love-India Arie, My Immortal-Evanescence, Sławek Uniatowski-Kocham Cię,Rihanna-Russian Roulette. Z większością nie będzie zadnego problemu z podkładem orginalnymPozdrowienia dla coraz bardziej rozwijającej się ekipy!
WTF?!
WTF?!
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
mlodykb pisze:
Daliście Whitney, teraz Celine, czas na Mariah Carey!
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej