Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
kacpersky26 pisze:
strelauiczarny pisze:może znajdziecie jakiś sensowniejszy plan działania ?? Chcecie ruszyć z iniciatywą hymnu ? Spoko nie mam nic przeciwko. .. Tylko niech to ma ręce i nogi. Problem w tym że ręce i nogi budowane są przez dojrzałość kreatywność i odpowiedzialność ktorej wam, przykro mi, w wieku 10 lat brak. Naprawde zajmijcie się przygotowywaniem nowych kredek do piórników, kasowaniem internetu, pogłębianiem wiedzy o montanie i biberze z najlepszego źródła ever czyt. Bravo i broń boże nie dzielcie sie z nami tą wiedzą ...Strelau zakonczył zamieszczanie dalszych postów w tym wątku 🙂
Ile ty wogóle masz lat co? A o Bimberze akurat nie czytam, montana dla bab... Dojrzałości też nie mamy (mamy 10 lat!!!), kreatywność większa od Twojej, a odpowiedzialność? Np. do pilnowania dzieci nie trzeba odpowiedzialności?! Więc (mówiąc przyjaźniej) przymknij się!
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
anilorak2 pisze:
kacpersky26 pisze:
strelauiczarny pisze:
może znajdziecie jakiś sensowniejszy plan działania ?? Chcecie ruszyć z iniciatywą hymnu ? Spoko nie mam nic przeciwko. .. Tylko niech to ma ręce i nogi. Problem w tym że ręce i nogi budowane są przez dojrzałość kreatywność i odpowiedzialność ktorej wam, przykro mi, w wieku 10 lat brak. Naprawde zajmijcie się przygotowywaniem nowych kredek do piórników, kasowaniem internetu, pogłębianiem wiedzy o montanie i biberze z najlepszego źródła ever czyt. Bravo i broń boże nie dzielcie sie z nami tą wiedzą ...Strelau zakonczył zamieszczanie dalszych postów w tym wątku 🙂
Ile ty wogóle masz lat co? A o Bimberze akurat nie czytam, montana dla bab... Dojrzałości też nie mamy (mamy 10 lat!!!), kreatywność większa od Twojej, a odpowiedzialność? Np. do pilnowania dzieci nie trzeba odpowiedzialności?! Więc (mówiąc przyjaźniej) przymknij się!
ciekawe czym ta Twoja większa kreatywność się objawia? a odpowiedzialność......pilnujecie się z kumplami wzajemnie? noooo to jest ogromna odpowiedzialność.......synku.....nie odzywaj się tak do starszych....😕
kacpersky26 pisze:
anilorak2 pisze:kacpersky26 pisze:
strelauiczarny pisze:
może znajdziecie jakiś sensowniejszy plan działania ?? Chcecie ruszyć z iniciatywą hymnu ? Spoko nie mam nic przeciwko. .. Tylko niech to ma ręce i nogi. Problem w tym że ręce i nogi budowane są przez dojrzałość kreatywność i odpowiedzialność ktorej wam, przykro mi, w wieku 10 lat brak. Naprawde zajmijcie się przygotowywaniem nowych kredek do piórników, kasowaniem internetu, pogłębianiem wiedzy o montanie i biberze z najlepszego źródła ever czyt. Bravo i broń boże nie dzielcie sie z nami tą wiedzą ...Strelau zakonczył zamieszczanie dalszych postów w tym wątku 🙂
ciekawe czym ta Twoja większa kreatywność się objawia? a odpowiedzialność......pilnujecie się z kumplami wzajemnie? noooo to jest ogromna odpowiedzialność.......synku.....nie odzywaj się tak do starszych....😕
Co ma znaczyć "pilnujecie się kumplami wzajemnie"? Pisałem o dzieciach nie o jakiś tam kolegach!!! i synku? ty masz 21 lat! zastanów sie zanim co napiszesz.
w związku z to była moja ostatnia wypowiedz na tym wątku... trzeba poprosic ładnie o zamknięcie go.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
kacpersky26 pisze:
Co ma znaczyć "pilnujecie się kumplami wzajemnie"? Pisałem o dzieciach nie o jakiś tam kolegach!!! i synku? ty masz 21 lat! zastanów sie zanim co napiszesz.
This is something more.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Moim zdaniem pomysl jest generalnie marny. No chyba, ze hymn bedzie trash metalowy.
Jesli wiecie, o co mi chodzi 🙂
wlodi79 pisze:
kaspo pisze:Moim zdaniem pomysl jest generalnie marny. No chyba, ze hymn bedzie trash metalowy.
Jesli wiecie, o co mi chodzi 🙂
o tak.tak 🙂
jestem za----"metal śmierci"
monia2405 pisze:
A Ty to dzieckiem niby nie jesteś? No bez przesady. Kto da 10-letniej osobie małego dzieciaka do pilnowania? No chyba, że ktoś niepoważny psychicznie 🙂 No właśnie, ona ma 21 lat 🙂 Nie zrozumiałeś aluzji?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
kaspo pisze:
A myslisz, ze po co tu siedze?? 😃
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej