atoss mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 3
18 listopada 2019 o 10:45
Zgłoś do moderacji
trochę pobrzękuję na gitarze, którą kupiłem pół roku temu za 200 zł.
miał być to super sprzęt do grania.
Niestety co ją nastroję to po kilkunastu minutach jest to samo co przed strojeniem.
nie mam już siły do niej.
Przymierzam się do czegoś normalnie grającego, co nie będzie się rozstrajać co parę minut.
Polećcie mi coś dobrego.
18 listopada 2019 o 19:27
Zgłoś do moderacji
No niestety za 200 zł nie kupi się dobrej gitary klasycznej i generalnie wszystkie pudła do 500 zł są bardzo wątpliwej jakości. Jeżeli chodzi o nowe gitary klasyczne to minimum tysiaka trzeba przeznaczyć. Jak szukasz naprawdę dobrego i wartościowego instrumentu to omijaj te budżetowe pseudo gitary z Chin. Lepiej kupić coś mniej znanego a wykonanego zgodnie ze sztuką lutniczą niż wyrzucać pieniądze na markową tandetę. Jak możesz trochę więcej kasy przeznaczyć, to proponuję byś zobaczył sobie gitary Kantare.
atoss mężczyzna
21 listopada 2019 o 08:57
Zgłoś do moderacji
To już zależy ile rzeczywiście zamierzasz przeznaczyć kasy na zakup instrumentu, ale proponuję coś z serii VIVACE lub DOLCE.
karka1 kobieta
19 marca 2021 o 21:26
Zgłoś do moderacji
a zajrzyj sobie na megascena.pl - ja tam zamawialam akustyka dla syna i sprawdza sie dobrze, a cena wysoka nie byla 🙂 ogolnie maja tam spoko sprzet i instrumenty
eksperto mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 46
14 maja 2021 o 11:46
Zgłoś do moderacji
Dobre budżetowe gitary akustyczne i klasyczne robi Be Joe. Jest to mało znany na rynku producent, ale ma bardzo dobrej jakości instrumenty w bardzo dostępnych cenach.
dimur mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
31 maja 2022 o 11:16
Zgłoś do moderacji
Zakup gitary klasycznej czy akustycznej polecam w sklepie: [url]https://www.musicaudio.pl/gitary-akustyczne/[/url] Sprawdzone i znane modele w konkurencyjnych cenach.