Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
dawidpiorek87 pisze:
świetny pomysł ty wchodzisz na profil nieznasz mnie i słyszyrz najleprzy kawałek w moim wykonaniu ...... popieram
calkiem niedawno postulowalem to samo ;]wyimaginowany pisze:
Witam serdecznie,
krótko i treściwie opiszę mój pomysł. Można byłoby stworzyć możliwość ustawienia nagrania głównego w swoim profilu. Zazwyczaj te bardziej aktywne osoby, mają po minimum kilkanaście nagrań. Nikt nie znajdzie tyle czasu, żeby posłuchać wszystkich nagrań czyichś, a jak wiadomo - są piosenki, które wychodzą nam lepiej, i są te - które wychodzą gorzej. Moglibyśmy ustawiać nagranie główne, czyli to, które po wejściu na nasz profil osoba nowa, nieznająca nas, powinna przesłuchać (sami jej polecamy), by zdecydować, czy warto słuchać resztę, czy nie. Wiem, pomysł może zbędny i nieprzydatny wszystkim, ale mnie by się np. przydał - bo wiem, że kilka piosenek których lubię, śpiewam dramatycznie, ale są piosenki, które wychodzą mi całkiem, całkiem i chciałbym, by ktoś się nie wystraszył i nie wyrobił od razu zdania, że wyję jak pies, tylko miał szansę poznać mnie od tej lepszej strony. Myślę, że to byłby jakiś krok w rozwinięciu społecznościowej części portalu.
Pozdrawiam.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej