`Panta rhei kai ouden menei...`
Kielce
...
strelauiczarny pisze:
pujść możesz nawet i na kolanach od Częstochowy prosić o wybaczenie błędów ort. jakie popełniasz w swojej wypowiedzi... 🙁
jednak nie wiem czy Nieskazitelna jest tak miłosierna by pozwolić Ci dostać się na Human. Nie masz czasem profilu sportowego ?? Bo to chyba jedna z nielicznych desek ratunku w przypadku tak skomplikowanym jak twój...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
anilorak2 pisze:
strelauiczarny pisze😛ujść możesz nawet i na kolanach od Częstochowy prosić o wybaczenie błędów ort. jakie popełniasz w swojej wypowiedzi... 🙁
jednak nie wiem czy Nieskazitelna jest tak miłosierna by pozwolić Ci dostać się na Human. Nie masz czasem profilu sportowego ?? Bo to chyba jedna z nielicznych desek ratunku w przypadku tak skomplikowanym jak twój...
chyba Cię znielubię🙁
eoppiotrek pisze:
Aha! i Jeszcze jedno.. na jakie kierunki mozna isc po mat-fizie (oprucz matematyki i fizyki...)
This is something more.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej