rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
nolwen kobieta
Francja
Nagrań: 100, Postów: 69
29 czerwca 2010 o 18:19
Zgłoś do moderacji
Ja tez nagralam ......... ale wyslac nie mogę bo cholera wie czego mi brak niby pyta o plik lame_enc.dll ale sie podlec nie chce ani istalowac ani otworzyc a w plikach gzdie instalowalam program nic takowego znalesc nie mozna
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
beciahej kobieta, 31
Nagrań: 58, Postów: 213
29 czerwca 2010 o 18:50
Zgłoś do moderacji
już nagrałam i wysłałam
😉
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Konto usunięte
najsel mężczyzna, 53
Gogolin
Nagrań: 541, Postów: 25
29 czerwca 2010 o 23:38
Zgłoś do moderacji
Przepraszam Kochani, że dopiero deklaruję swój udział w nagraniu, chcociaż wiem, że jest już za późno, ale nie wszedłem wcześniej na forum, ponieważ ostatnio jestem bardzo zajęty więc nie wiedziałem, że pojawiła się tak piękna i szlachetna inicjatywa z Waszej strony! Tak czy inaczej mimo, że raczej nie zaśpiewam wspólnie z Wami piosenki pt. "Nie jesteś sama", to myślę, że Irena bardzo dobrze wie o tym, że od dawna modlę się za jej córkę Żanetkę i w ogóle całą jej rodzinę pokładając nadzieję w Miłosierdziu Bożym! Mam nadzieję jednak, że mimo mojego nieuczestnictwa w nagraniu Irena wie, że cały czas jestem myślami z nią oraz jej cierpieniem i jedyne co możemy wspólnie wszyscy zrobić, to modlić się o zdrowie Żanetki w dowolny sposób. Jeśli wspólnie połączymy siły i zaśpiewamy jej piosenkę, że "NIE JEST SAMA" z pewnością zwielokrotnimy naszą modlitwę Do Boga, a tym samym dodamy Irenie otuchy, sił i nadzieji, żeby wytrwała w tym wszystkim, a i tak ona sam dobrze wie, że stanie tak jak będzie chciał BÓG! Pozostaje zatem tylko WIERZYĆ! WIERZYĆ! WIERZYĆ W ŻYCIE WIECZNE!
BO CZAS KTÓRY TUTAJ SPĘDZAMY TO TYLKO CHWILA! POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE I GORĄCO!
KIEDY MA DUSZA OPUŚCI CIAŁO, CHCĘ BY PO MNIE COŚ ZOSTAŁO...NP. MOJE PIOSENKI...
nauro mężczyzna, 38
Łomża
Nagrań: 266, Postów: 2703
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
30 czerwca 2010 o 18:05
Zgłoś do moderacji
wysłane
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...