12 kwietnia 2018 o 11:53
Zgłoś do moderacji
Witam!
Chciałbym zaoferować swoje usługi jako tekściarz (songwriter). Jestem zwykłym amatorem, który piszę różne teksty (w zamierzeniu teksty piosenek), aby trochę się oderwać od rzeczywistości. Ze względu na dość hobbystyczne podejście do tematu, nie zależy mi na kwestiach finansowych, a po prostu chciałbym sprawdzić, czy moje teksty mogą się komuś spodobać. Dlatego swoją ofertę głównie kieruję do młodych, początkujących artystów/zespołów, którzy tworzą własną muzykę, a mają problem z napisaniem do niej słów. Mam na swoim koncie już parę tekstów, które mogę udostępnić, ale również mogę napisać zupełnie nowy tekst.
Jeśli chodzi o preferowane przeze mnie klimaty muzyczne, to są dość rozległe, ponieważ słucham: rock (teraz głównie indie - np. The Black Keys, The National; polscy artyści/zespoły - Hey, Organek, Krzysztof Zalewski), rap (Eminem, Yelawolf, Taco Hemingway), mainstream (np. Ed Sheeran, Passenger), rzadziej synthwave (np. Kavinsky).
Odnośnie jeszcze, w jakim języku piszę teksty, to na razie piszę wyłącznie w języku polskim, ale nie wykluczam później pisać także w języku angielskim.
W przypadku zainteresowania się moją ofertą, proszę o pisanie na mail panjacek03@gmail.com albo na PW.
Jeśli poszukujesz osoby, która napiszę tekst do Twojej autorskiej muzyki - zachęcam do kontaktu ze mną.