...
wladek315 pisze:
nie osadzaj mnie nie znasz mnie cóż nie będę więcej rozmawiał na ten temat chciałem dobrze
...
wladek315 pisze:
odnoszę wrażenie ze robisz tu z siebie jakiegoś ważniaka
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
KRAKOW
...
wladek315 pisze:
co do spiewania ja wcale nie licze na same pochwaly czlowieku poprostu spiewam bo lubie a jak mnie oceniaja to ja nie mam wplywu coz jesli sie komus nie podoba przeciez nie musi sluchac ja robie swoje spiewam bo lubie a do milych slowek to nie jest tak ze przywyklem za duzo nie milych dostawalem ja swoje pieklo w zyciu poznalem jestem jaki jestem coz
...
wladek315 pisze:
ja problemów z samoocena nie mam
strelauiczarny pisze:
wladek315 pisze:ja problemów z samoocena nie mam
To dlaczego wklejasz wypowiedzi innych osób, fragmenty artykułów znalezionych w sieci i przypisujesz je sobie usilnie starając sie nas przekonać ze jest inaczej ?? ??
strelauiczarny pisze:
wladek315 pisze:co do spiewania ja wcale nie licze na same pochwaly czlowieku poprostu spiewam bo lubie a jak mnie oceniaja to ja nie mam wplywu coz jesli sie komus nie podoba przeciez nie musi sluchac ja robie swoje spiewam bo lubie a do milych slowek to nie jest tak ze przywyklem za duzo nie milych dostawalem ja swoje pieklo w zyciu poznalem jestem jaki jestem coz
Czy czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problemy ? czy to mi zrozumiałe pisanie nie wychodzi ?
Nie rozchodzi sie tu o twoje oceny na isngu ani o twoje piekło w życiu... ?????
wladek315 pisze:
ty nieudana ty sie w ogole nie odzywaj
...
wladek315 pisze:
ty nieudana ty sie w ogole nie odzywaj
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!