...
wladek315 pisze:
skad jestes tego pewny wejdz czlowieku gdzie indziej i tam sie wypowiadaj
KRAKOW
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
wladek315 pisze:
juz ci powiedzialem skonczmy ten temat czlowieku
Edytowano 19 czerwca 2010 o 16:30.
KRAKOW
KRAKOW
...
wladek315 pisze:
a skad ty mozesz wiedziec ze ja jestem nie uczciwy czlowieku gdybys robil to co ja od lat to mozemy pogadac
strelauiczarny pisze:
wladek315 pisze:a skad ty mozesz wiedziec ze ja jestem nie uczciwy czlowieku gdybys robil to co ja od lat to mozemy pogadac
O widzisz... i to jest wypowiedz która w kontekście tejże dyskusji nie ma kompletnie żadnego sensu. jest po prostu nielogiczna... wiec albo rozwiń to co robisz albo sie przyznaj jak facet do oszustwa i koniec. Choc to co robisz nie ma wplywu na to czy jestes oszustem czy nie. jedyne co cie ratuje to fakt iz jesteś autorem tego tekstu w co watpie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
strelauiczarny pisze:wladek315 pisze:a skad ty mozesz wiedziec ze ja jestem nie uczciwy czlowieku gdybys robil to co ja od lat to mozemy pogadac
O widzisz... i to jest wypowiedz która w kontekście tejże dyskusji nie ma kompletnie żadnego sensu. jest po prostu nielogiczna... wiec albo rozwiń to co robisz albo sie przyznaj jak facet do oszustwa i koniec. Choc to co robisz nie ma wplywu na to czy jestes oszustem czy nie. jedyne co cie ratuje to fakt iz jesteś autorem tego tekstu w co watpie....
Dokladnie. Ja pracuje w banku i nie jestem oszustem. Niektorym trudno w to uwierzyc! xD
...
wladek315 pisze:
czy to ze nie dopisalem skad jest fraza ma znaczyc ze jestem nie uczciwy nie znasz mnie jak mozesz mnie osadzac
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej