kaspo pisze:
strelauiczarny pisze:Kaspo proponuje nam dla zachowania zdrowia psychicznego i komfortu relaksu nie wchodzenie na tak skretyniałe wątki bo naprawdę zaczynam wątpić w jakikolwiek sens wypowiadania się i szargania nerwów i co wiecej marnowania czasu na prostowanie tego co powinno być proste po zakończeniu edukacji podstawowej...
Dlaczego? Oni sie tak latwo daja wyprowadzic z rownowagi nieumiejac czytac ze zrozumieniem, ze sprawia mi to niezly ubaw! 🙂
Czekam na zarzucenie mi chamstwa, pomimo braku oszczerstw i wulgaryzmow z mojej strony 😉
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
warto, naprawde 😉
...
wladek315 pisze:
ty czlowieku czy ty pijesz do mnie ze ja jestem po szkole podstawowej bo nie rozumie nie obawiaj sie wytarczajaco sie ksztalcilem w kierunku jak juz chcesz dokladnie wiedziec jako opiekun osob starszych i chorych tyle mam do powiedzenia
Marian Janusz Heinrich Gottlieb Paździoch
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej