Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
really pisze:
Piosenkarką, a jak się nie uda to tłumaczem.
monia09045 pisze:
Nauczyciel
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
greenpath pisze:
really pisze😛iosenkarką, a jak się nie uda to tłumaczem.
Tłumaczem.. Musisz znać perfekcyjnie dany język to oczywiste, ale jeszcze trzeba zrobić specjalizacje.. Powodzenia.
monia09045 pisze:Nauczyciel
Również powodzenia.. Chyba nie wiesz w co się pakujesz..
monia09045 pisze:
greenpath pisze:really pisze😛iosenkarką, a jak się nie uda to tłumaczem.
Tłumaczem.. Musisz znać perfekcyjnie dany język to oczywiste, ale jeszcze trzeba zrobić specjalizacje.. Powodzenia.
Wiem w co się pakuję i mnie ten zawód fascynuje. Poza tym studiuję już w tym kierunku. Już w dzieciństwie uwielbiałam bawić się w nauczyciela. Jak miałam 6 lat,to na działce zbierałam dzieci sąsiadów i siadali w kółeczku i im już tłumaczyłam.To jest wrodzone,bo mam kilku profesorów w rodzinie.Więc,wiem do czego mnie ciągnie. Pozdrawiam.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
greenpath pisze:
monia09045 pisze:greenpath pisze:really pisze😛iosenkarką, a jak się nie uda to tłumaczem.
Wiem w co się pakuję i mnie ten zawód fascynuje. Poza tym studiuję już w tym kierunku. Już w dzieciństwie uwielbiałam bawić się w nauczyciela. Jak miałam 6 lat,to na działce zbierałam dzieci sąsiadów i siadali w kółeczku i im już tłumaczyłam.To jest wrodzone,bo mam kilku profesorów w rodzinie.Więc,wiem do czego mnie ciągnie. Pozdrawiam.
Chodzi mi o to co się w tym kraju dzieje z nauczycielami. Karta nauczyciela ? Za 20 lat nie będzie czegoś takiego.
Pensje nie są oszałamiające (przynajmniej w publicznych placówkach), program nauczania jest tak robiony żeby dzieci nie uczyć niczego. Albo głupot.
Nauczycieli się zwalnia a za dziesiątki tysięcy złotych kupuje się sprzęt multimedialny, nowe komputery, telewizor na środku korytarza.. No i po co mi w szkole TV ?!? Co, bo środki unijne przepadną, tak.. ?
Za tyle kasy co oni na to wydali można wiele potrzebnych rzeczy zrobić.
Moja mama pracuje w szkole i też uczy więc wiem o czym piszę.
Salvadore Bliży, Salvadore Dali
^.^
Francuska lady
nikaaax3 pisze:
moim marzeniem zawsze było być piosenkarką, aktorką czy coś w tym temacie 😃niestety to tylko moje "marzenie" 😃zawsze mogę zostać prawniczką 😃
Francuska lady
Jest jedna różnica, między drogim psem z hodowli a tym ze schroniska.
Gdy zaadoptujesz psa - uratujesz mu życie... ♥
"Ani czas, ani mądrości nie zmieniają człowieka, bo odmienić istotę ludzką zdolna jest wyłącznie miłość."
Paulo Coelho
Kochaj serio, zyj bardziej, pragnij mocniej
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej