Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
brzoskvinia
brzoskvinia pisze:
Hmm...
Oto moje dokładne plany na życie od 18-tego do 27 roku życia:
W wieku 18 lat moim ambitnym marzeniem będzie pewnie (co może się niektórym wydawać dość nierealne) zdanie matury.
Mając 19 lat skończyć wszystkie szkoły i szkółki oraz wybrać sobie kierunek studiów.
Jako piękna 20-sto latka będę zdziwiona, jak to wielu chętnych było na studia, które pozwalają pracować jako psychiatra i jeszcze bardziej zdziwiona, że mi się udało.
W cudownym wieku 21 lat mam zamiar poznać chłopaka (koniecznie Tomka!), który będzie się ze mną uczył i dawał mi drogie błyskotki.
Będąc 22 latką będę całkowicie zmęczona studiami i wkurzona Dorotką, roczną córką koleżanki z pokoju.
W wieku 23 lat postanowię się przenieść do męskiego akademika, ale niestety mi się to nie uda.
Wracam, aby znowu zamieszkać z Klaudyną i Dorotką.
W 2023 roku, kiedy to będę miała 24 lata, zacznę pisać Pracę Magisterską na temat rozpowszechniającego się nałogu samookaleczeń wśród młodzieży.
Gdy skończę 25 lat, skończę także studia.
Otworzę także wtedy swój prywatny szpital psychiatryczny.
W wieku 26 lat pokłócę się z Tomkiem, poznam Grześka i urodzę mu synka o imieniu Robert.
Niestety nie mam jeszcze planów na mój 27 rok życia, ale to się jeszcze zobaczy.. xD
"Nie zna piekło straszliwszej furii nad wściekłość zranionej kobiety"
brzoskvinia pisze:
Hmm...
Oto moje dokładne plany na życie od 18-tego do 27 roku życia:
W wieku 18 lat moim ambitnym marzeniem będzie pewnie (co może się niektórym wydawać dość nierealne) zdanie matury.
Mając 19 lat skończyć wszystkie szkoły i szkółki oraz wybrać sobie kierunek studiów.
Jako piękna 20-sto latka będę zdziwiona, jak to wielu chętnych było na studia, które pozwalają pracować jako psychiatra i jeszcze bardziej zdziwiona, że mi się udało.
W cudownym wieku 21 lat mam zamiar poznać chłopaka (koniecznie Tomka!), który będzie się ze mną uczył i dawał mi drogie błyskotki.
Będąc 22 latką będę całkowicie zmęczona studiami i wkurzona Dorotką, roczną córką koleżanki z pokoju.
W wieku 23 lat postanowię się przenieść do męskiego akademika, ale niestety mi się to nie uda.
Wracam, aby znowu zamieszkać z Klaudyną i Dorotką.
W 2023 roku, kiedy to będę miała 24 lata, zacznę pisać Pracę Magisterską na temat rozpowszechniającego się nałogu samookaleczeń wśród młodzieży.
Gdy skończę 25 lat, skończę także studia.
Otworzę także wtedy swój prywatny szpital psychiatryczny.
W wieku 26 lat pokłócę się z Tomkiem, poznam Grześka i urodzę mu synka o imieniu Robert.
Niestety nie mam jeszcze planów na mój 27 rok życia, ale to się jeszcze zobaczy.. xD
technicallove. : *
onna
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anetka13044 pisze:
moim marzeniem jest sława, scena, wiec aktorstwo lub śpiewanie🙂))) ale nikomu o tym nie mówię, bo wstydzę sie tego marzenia...🙁(
karinne
Kociaczek zapraszajcie do znajomych
Bądźmy wierni idiotom gdyby nie oni,reszta nigdy nie osiągneła by sukcesu.;D
$targardoo
$wInKoSs DżOłCiO <3 kEvCiO NiKu$$$
julas98 pisze:
1.Dzieci będą miały imiona(do wyboru):Aldona, Ilona, Dominika, Nikola; Donat, Robert, Piotr, Bartek, Mateusz
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej