Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
![]()
jolka00012 pisze:
ja tez bym chciala tylko czy isng mnie zaakceptuje bo dowiedzialam sie za puzno z osoba towarzyszaca prosze orychla odpowiedz bo mi zalerzy
salo85 pisze:
Siedzę cicho, bo jedna z organizatorek obiecała mi, że się ze mną rozprawi
,,Życia nie przespać, czerpać z niego jak najwięcej
By z ostatnim dzwonkiem móc pokazać czyste ręce "
![]()
monster pisze:
jak ja Wam zazdroszczę tego zlotu echhhhhhhh ................
P.S. Zgadajcie się od razu w Krakowie kiedy następny i gdzie to sobie urlop wezmę
![]()
astrea pisze:
Ooooo Marta, czyli nie bede sie nudzic w pociagu ?
aannddrreeww pisze:
ezoteryka pisze:Z tego co wyczytałam,to zapisy już nie są możliwe,więc ...hm...kuzwa...spoznilam sie... ech...zycie. Pozdrawiam i bawcie sie dobrze.
Dziadek![]()
hmmm dziadek?hehe
![]()
![]()
ezoteryka pisze:
astrea piszeoooo Marta, czyli nie bede sie nudzic w pociagu ?
Ty no niestety.Nie opłaca się jechać
monster pisze:
no ale teraz to ja nie mogęmam taką pracę że już wcześniej mamy zaplanowane wyjazdy i akurat trafia się delegacja ...
![]()
a jeżeli masz na mysli że Ty nie zrobisz następnego to Zachodniopomorskie też ma wiele do zaoferowania
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
monster pisze:
ale czy ja mówię że mają być zloty na życzenie ? to jest zlot nieoficjalny tak więc zależy to chyba od ludzi gdzie się spotkają i czy będą mieli na to ochotę. a wiem ze u nas tzn,w Szn i okolicach jest parę fajnych miejsc na spotkanie a i baza noclegowa to nie problemZnajomości są
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej