Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sajgonka pisze:
pantwardowski pisze:sajgonka pisze:A że tak zapytam ;> czy to odnośnie chrztu bojowego dotyczy tylko tych spóźnionych czy wszystkich nowych? ;>KTO WEDŁUG CIEBIE TO SPÓŻNIONY ????????Miałam na mysli osoby, które po zamknięciu listy z ważnych powodów zgłosiły swoje opóźnienienie w dokonaniu wszystkich formalności potrzebnych do bycia na zlocie🙂
PANTWARDOWSKI ******
kaspo pisze:
to byl tylko taki zart, mialem nadzieje ze wiecej osob zaprotestuje😛Ja lepiej nie bede zadnego chrztu wymyslal. Chociaz..Moze dolepienie wasow i spoliczkowanie wedzona makrela? To brzmi fajowo. Makrele sa smaczne.
PANTWARDOWSKI ******
astrea pisze:
robertas19 pisze:A czy ma ktoś z uczestników zlotu nagłe napady śmiechu???😃Ja mam... z resztą spytaj poprzednich zlotowiczów :] Zostałam wyśmiana
😛
PANTWARDOWSKI ******
wisienka29 pisze:
whisper pisze:"Wszyscy jedziemy do Krakowa!"Jadę i ja!😃xDheee;D
Edytowano 16 lipca 2010 o 16:46.
PANTWARDOWSKI ******
Edytowano 15 lipca 2010 o 15:17.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
WAZNE OGLOSZENIE.
Jesli w przypadku drugiej czesci zlot czyli imprezy w klubie LOCH NESS, jesli zyczycie sobie aby zostala wystawiona faktura VAT, wlasciciel bedzie musial doliczyc 22% podatku.
BĘDZIE SIĘ TO WIĄZAŁO Z DOPŁATĄ 2 PLN DO RACHUNKU.
Prosze o jak najszybsza odpowiedź, ponieważ muszę dokonać rezerwacji z fakturą, lub bez.
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
PANTWARDOWSKI ******
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!