Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anilorak2 pisze:
lukaszseminara pisze:anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:nie wiem Ev, wymysl cos. ;(
ej nie bede sie zalil teraz, tak !
plan byl ze lipiec.. kto bezszczelnie zmienil? ;(
koniec zalow.
tak, plakaj ze mna... bo nie spotkamy sie..;(
nie możesz w sierpniu?
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:nie wiem Ev, wymysl cos. ;(
ej nie bede sie zalil teraz, tak !
plan byl ze lipiec.. kto bezszczelnie zmienil? ;(
koniec zalow.
tak, plakaj ze mna... bo nie spotkamy sie..;(
nie możesz w sierpniu?
nieeeee ;(
juz mnie w polsce nie bedzie wtedy ;(
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
![]()
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
xD ważne żeby ludzie dopisalibo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze
Nawet na błoniach
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
evelka88 pisze:xD ważne żeby ludzie dopisalibo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze
Nawet na błoniach
taż jestem tego zdania......ja tam mogę siedzieć na murku byle bym miała do kogo gębę otworzyć
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
evelka88 pisze:
anilorak2 pisze:evelka88 pisze:xD ważne żeby ludzie dopisalibo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze
Nawet na błoniach
taż jestem tego zdania......ja tam mogę siedzieć na murku byle bym miała do kogo gębę otworzyć
otóż tobędziem sobie podśpiewywać gdzie się da
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:jestem mistrzem w śpiewaniu na murku;P
skads to znam hahah xD
a knajpa mega!
whisper pisze:
anilorak2 pisze:jestem mistrzem w śpiewaniu na murku;P
skads to znam hahah xD
a knajpa mega!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej