Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anilorak2 pisze:
lukaszseminara pisze:anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:nie wiem Ev, wymysl cos. ;(
ej nie bede sie zalil teraz, tak !
plan byl ze lipiec.. kto bezszczelnie zmienil? ;(
koniec zalow. 🙂
🙁
tak, plakaj ze mna... bo nie spotkamy sie..;(
nie możesz w sierpniu?🙁
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:anilorak2 pisze:lukaszseminara pisze:nie wiem Ev, wymysl cos. ;(
ej nie bede sie zalil teraz, tak !
plan byl ze lipiec.. kto bezszczelnie zmienil? ;(
koniec zalow. 🙂
🙁
tak, plakaj ze mna... bo nie spotkamy sie..;(
nie możesz w sierpniu?🙁
nieeeee ;(
juz mnie w polsce nie bedzie wtedy ;(
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
evelka88 pisze:
xD ważne żeby ludzie dopisali 😛 bo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze 😃 Nawet na błoniach 😛
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
evelka88 pisze:xD ważne żeby ludzie dopisali 😛 bo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze 😃 Nawet na błoniach 😛
taż jestem tego zdania......ja tam mogę siedzieć na murku byle bym miała do kogo gębę otworzyć😜
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
evelka88 pisze:
anilorak2 pisze:evelka88 pisze:xD ważne żeby ludzie dopisali 😛 bo jak będą ludziki to będzie fajna atmosfera i gdzie byśmy nie byli to będzie dobrze 😃 Nawet na błoniach 😛
taż jestem tego zdania......ja tam mogę siedzieć na murku byle bym miała do kogo gębę otworzyć😜
otóż to 😃 będziem sobie podśpiewywać gdzie się da 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:jestem mistrzem w śpiewaniu na murku;P
skads to znam hahah xD
a knajpa mega! 😃
whisper pisze:
anilorak2 pisze:jestem mistrzem w śpiewaniu na murku;P
skads to znam hahah xD
a knajpa mega! 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej