16 sierpnia 2010 o 08:43
Zgłoś do moderacji
sza, musisz się pogodzić z tym, ze wszyscy zlotowicze bardzo Cię kochają i tyle, żadne wspominki o upadkach tego nie zmienią...
Uwielbiamy jak wrzeszczysz
😃
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
fisher mężczyzna, 34
Katowice
Nagrań: 117, Postów: 465
16 sierpnia 2010 o 09:57
Zgłoś do moderacji
sza, tak mi wrzeszcz !!!
😃
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
nolwen kobieta
Francja
Nagrań: 100, Postów: 69
16 sierpnia 2010 o 10:00
Zgłoś do moderacji
Witajcie ,ja ciągle na wakacjach dzisiaj udalo mi się pierwszy raz wskoczyc na pare minu więc nie zdązylam za wiele zobaczyc ,chcialam podziękowac wszystkim za super zabawe i do uslyszenia pod koniec sierpnia 3majcie sie .
anilorak2 kobieta, 35
Gdańsk
Nagrań: 264, Postów: 1881
16 sierpnia 2010 o 15:59
Zgłoś do moderacji
Słuchajcie kochani mam jeszcze inną alternatywę dotyczącą następnego zlotu......dajmy szansę północy!
😜
nawet coś znalazłam i napisałam tam maila rozpoznawczego....
http://www.nocowanie.pl/noclegi/gdansk/kwatery_i_pokoje/25965/www,25965.html
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
vigor mężczyzna, 32
Toruń
Nagrań: 2, Postów: 32
17 sierpnia 2010 o 11:17
Zgłoś do moderacji
Hey, z tej strony filozof youngsta, synek wisienki i kto tam jeszcze xD, a no tak, zbieram aluminium na wino 😃. Zlot był świetny, byłem tam tylko jako osoba towarzysząca mojej kochanej siostry Astreii, ale mogę powiedzieć jedno, BYŁO ZAJEBIŚCIE !!! 🙂 Zwiedziłem troszkę Kraków i do tego świetnie się bawiłem pewnie wszyscy nie mogą się doczekać kolejnego zlotu 🙂 Pozdrowienia z Torunia dla wszystkich obecnych na II Nieoficjalnym Zlocie iSing.
Profesional League of Legends player
vigor mężczyzna, 32
Toruń
17 sierpnia 2010 o 11:34
Zgłoś do moderacji
Jest i moja mamusia 😃,a co u Grzesia, mojego tatusia 😃
Co do nicku to była to moja pierwsza przekręcona wersja imienia, więc tak zostało 🙂
vigor mężczyzna, 32
Toruń
17 sierpnia 2010 o 11:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=wisienka29]vigor pisze:Jest i moja mamusia 😃,a co u Grzesia, mojego tatusia 😃
Co do nicku to była to moja pierwsza przekręcona wersja imienia, więc tak zostało 🙂
tatuś właśnie na prawo jazdy zdaje, trzymajcie wszyscy mocno kciuki;D a nick piękny;P[/cytat]
Ja będę o tym myśleć 🙂 Aby zdał, wierze w niego 😃, ale i tak wszyscy wiemy, że lepiej od razu posmarować 😃
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
17 sierpnia 2010 o 13:45
Zgłoś do moderacji
ten nick to mistrzostwo
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vigor mężczyzna, 32
Toruń
17 sierpnia 2010 o 13:55
Zgłoś do moderacji
A ja mam twój identyfikator 😛
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
17 sierpnia 2010 o 14:02
Zgłoś do moderacji
Moj? O kurde a ja nawet jeszcze go nie szukalem. Co za lobuz
😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
17 sierpnia 2010 o 14:04
Zgłoś do moderacji
Mi też zabrali
😛
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.