Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Krakowiaki i Ci co jeszcze pozostali, dzisiaj w okolicach godziny 20 w reaktywacji xD
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
verin pisze:
ej gołąbpedał był boskiale moje pieprznięcie się w tablice było boskie
Kasiu ja zapraszam do mnie na cudowny nap,oj
wszystkich zapraszam do Poznania
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
verin pisze:ej gołąbpedał był boskiale moje pieprznięcie się w tablice było boskie
hahaha xD nie no to było bezcenne xD Michał tego nie widział bo się gapił na moje kolano xD hahah xD
ołkej, jadę! xD
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
verin pisze:
ej gołąbpedał był boskiale moje pieprznięcie się w tablice było boskie
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Music gets the best of me" :)
"Music gets the best of me" :)
![]()
verin pisze:
zastanawiam się własnie czy może by czegoś nie zorganizowaćw końcu m justyna jest też z poznania
i yjfchen
wisienka ma niedaleko
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej