kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
12 czerwca 2010 o 08:33
Zgłoś do moderacji
1.lista najaktywniejszych osób z dnia
2
[b]ZAPRASZAM![/b]
gabina22 kobieta, 43
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
13 czerwca 2010 o 15:52
Zgłoś do moderacji
Losowo wybrany jeden kawałek ze wszystkich istniejących. /bez znaczenia czy dobry czy mniej dobry.
Ale W ten sposób mogli byśmy odkryć nowe, często nieznane nam wykonania.
Przecież nie wszyscy się znają na tym portalu
🙂
astrea kobieta, 36
Toruń
Nagrań: 33, Postów: 1065
14 czerwca 2010 o 16:29
Zgłoś do moderacji
Ja myślę,że okno z "podobnymi nagraniami" wystarczy. Nie trzeba robic zadnych list kacpero,bo zrobi się smietnik. Jest duzo zakładek do wyboru,a mysle ze na pewno w miarę rozwoju portalu cos dojdzie.
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
boldon177 mężczyzna, 32
Resko (zachodniopomorskie)
Nagrań: 18, Postów: 119
17 czerwca 2010 o 12:27
Zgłoś do moderacji
Moim zdaniem nie powinno być coś takiego jak ranking dnia. Ponieważ tutaj liczą się wtyki, jeśli masz dużo znajomych to masz wygraną. A bardzo często talent nie jest ukazany w rankingu. To założyciele strony powinni tylko oceniać
🙂). Wtedy będzie sprawiedliwie
🙂)
Krzysiek
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
17 czerwca 2010 o 12:39
Zgłoś do moderacji
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
moniqa kobieta
Nagrań: 150, Postów: 4
17 czerwca 2010 o 12:52
Zgłoś do moderacji
Niestety... Znajomosci i wtyki jak wyzej... tylko to sie tu liczy... Coz.......................
Nie dawaj ludziom zbyt wiele nadzieii...by potem...gdy będziesz ją odbierać nie utonąć w potoku ludzkich łez...
17 czerwca 2010 o 13:25
Zgłoś do moderacji
A po co zastępować?
Trzeba popukac się w głowę i zdać sobie sprawę jakie to ma znaczenie dla jakiejkolwiek "kariery"zawodowej?
Żadne!
Od początku istnienia portalu nie została wypromowana żadna osoba,którą można by było widzieć i słyszeć
gdziekolwiek.
Nawet osoby wygrywyjące konkursy mają swoje 5 minut na koncercie,czy warsztatach.I cisza.
To o co ten hałas?
Jak nie tego poukładacie sobie w główkach,że to tylko fun to za chwilę będą tu biegać sami desperaci.
Chcecie kariery?Chcecie sławy?To na castingi!
A tu dajcie się ludziom pobawić.
Koncepcja ekipy była dobra,ale trafiła w niepowołane ręce.Narodzie,narodzie zacznij w końcu myśleć!
Pozdrawiam.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
17 czerwca 2010 o 13:32
Zgłoś do moderacji
mnie po nic , ja i tak nie głosuje bo uważam to za zbędne ale jak już istnieje niech se będzie mnie nie przeszkadza w niczym :0
Mary