kaspo pisze:
Niemcy musza wygrac. Potem i tak dostana w dupe pod Grunwaldem 😛
Edytowano 7 lipca 2010 o 15:04.
wlodi79 pisze:
kaspo pisze:Niemcy musza wygrac. Potem i tak dostana w dupe pod Grunwaldem 😛
Tu dobrze napisałeś,że Niemcy muszą wygrać 🙂)
ale że potem dostaną w dupe,to w Twoich snach kaspo-nie bądz śmieszny 🙂
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
wlodi79 pisze:kaspo pisze:Niemcy musza wygrac. Potem i tak dostana w dupe pod Grunwaldem 😛
rozumiem że masz taką władzę że potrafisz zmienić historię?😜
wlodi79 pisze:
anilorak2 pisze:wlodi79 pisze:kaspo pisze:Niemcy musza wygrac. Potem i tak dostana w dupe pod Grunwaldem 😛
o jakiej Ty władzy mówisz ?
poprostu kibicuje Germany,od samego poczatku,grają piekny futbool,są zajebiśći,i taka jest prawda.Nie mam żadnej władzy i histori nie zmienie
poczekajmy-czas pokaże
przekonaćie sie wkrótce>
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
wlodi79 pisze:anilorak2 pisze:wlodi79 pisze:kaspo pisze:Niemcy musza wygrac. Potem i tak dostana w dupe pod Grunwaldem 😛
o jakiej Ty władzy mówisz ?
poprostu kibicuje Germany,od samego poczatku,grają piekny futbool,są zajebiśći,i taka jest prawda.Nie mam żadnej władzy i histori nie zmienie
poczekajmy-czas pokaże
przekonaćie sie wkrótce>
moja wypowiedź dotyczyła drugiego członu Twojej wypowiedzi.......ja też jestem jak najbardziej za tym aby Niemcy wygrali Mundial należy im się za to że grają odważną i piękną piłkę......
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
kaspo pisze:
Holandia ma robić ser, hodować róże i palić dżojnty 😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
kaspo pisze:
Niemcy maja Wehrmacht
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej