Witam!
Poszukuje osób do współpracy przy produkcjach w klimatach szeroko pojętej muzyki klubowej
(House, Electro-House, Dance, Pop itp...)
Wymagania:
- Dostęp do internetu
- Średniej klasy sprzęt do nagrywania głosu w domowych warunkach.
- Miły dla ucha głos
- Troszkę chęci.
Z mojej strony oferuję wykonanie aranżacji specjalnie pod Twój wokal (autorskie teksty mile widziane, covery też wchodzą w gre), w miarę możliwości kontakt z wytwórniami fonograficznymi w celu szerszej promocji utworu a co za tym idzie możliwości wpadnięcia paru groszy - jeżeli chodzi o aspekt finansowy to na cuda proszę nie liczyć... jak dobrze pójdzie to na waciki będzie
🙂
Szukam przede wszystkim pasjonatów którzy chcą spróbować czegoś nowego...
Moje produkcję możecie znaleźć pod tym adresem: www.myspace.com/eattis
Jeżeli odpowiada Wam styl i poziom jaki reprezentuję proszę o kontakt mailowy w celu otrzymania dalszych informacji...
www.myspace.com/eattis
**EDIT**
Dzięki za dość duże zainteresowanie tematem
🙂
Sporo ludzi do mnie pisało w sprawie współpracy lecz niestety na razie nic z tego się nie urodziło
🙁
Mam do Was moi drodzy taką prośbę, ślijcie na mojego maila swoje próbki dźwiękowe w wersji acapella (bez żadnego podkładu muzycznego ani obróbki materiału - interesuje mnie suchy wokal) najlepiej w formacie Wav, może być też mp3, ale wolałbym Wav'y - wiadomo, nieskompresowany dźwięk nadaje sie lepiej do dalszej obróbki.
Wysyłajcie do mnie swoje wokale - ja wtedy odpisze czy robimy coś na bazie tego czy nie, wolałbym aby to były autorskie teksty i wykonanie w tempie około 120-140 BMP (uderzeń na minute) aczkolwiek ciekawymi coverami też nie pogardzę
🙂
Czekam na Wasze propozycje.
obalkovsky@gmail.com
Pozdrawiam.
Edytowano 6 lipca 2010 o 17:10.