Witam!
Poszukuje osób do współpracy przy produkcjach w klimatach szeroko pojętej muzyki klubowej
(House, Electro-House, Dance, Pop itp...)
Wymagania:
- Dostęp do internetu
- Średniej klasy sprzęt do nagrywania głosu w domowych warunkach.
- Miły dla ucha głos
- Troszkę chęci.
Z mojej strony oferuję wykonanie aranżacji specjalnie pod Twój wokal (autorskie teksty mile widziane, covery też wchodzą w gre), w miarę możliwości kontakt z wytwórniami fonograficznymi w celu szerszej promocji utworu a co za tym idzie możliwości wpadnięcia paru groszy - jeżeli chodzi o aspekt finansowy to na cuda proszę nie liczyć... jak dobrze pójdzie to na waciki będzie

Szukam przede wszystkim pasjonatów którzy chcą spróbować czegoś nowego...
Moje produkcję możecie znaleźć pod tym adresem: www.myspace.com/eattis
Jeżeli odpowiada Wam styl i poziom jaki reprezentuję proszę o kontakt mailowy w celu otrzymania dalszych informacji...
www.myspace.com/eattis
**EDIT**
Dzięki za dość duże zainteresowanie tematem

Sporo ludzi do mnie pisało w sprawie współpracy lecz niestety na razie nic z tego się nie urodziło
Mam do Was moi drodzy taką prośbę, ślijcie na mojego maila swoje próbki dźwiękowe w wersji acapella (bez żadnego podkładu muzycznego ani obróbki materiału - interesuje mnie suchy wokal) najlepiej w formacie Wav, może być też mp3, ale wolałbym Wav'y - wiadomo, nieskompresowany dźwięk nadaje sie lepiej do dalszej obróbki.
Wysyłajcie do mnie swoje wokale - ja wtedy odpisze czy robimy coś na bazie tego czy nie, wolałbym aby to były autorskie teksty i wykonanie w tempie około 120-140 BMP (uderzeń na minute) aczkolwiek ciekawymi coverami też nie pogardzę
Czekam na Wasze propozycje.
obalkovsky@gmail.com
Pozdrawiam.
Edytowano 6 lipca 2010 o 17:10.