sisi1xd kobieta, 30
RLA. ♪♪

Nagrań: 0, Postów: 11
8 czerwca 2010 o 19:47
Zgłoś do moderacji
Jak myslicie fajnie by bylo moc sobie zalozyc blog, w ktorym piszecie co sie z wami dzialo przez poprzednie dni? (oczywiscie na ising)
Bo ja np, dawno nie spiewalam, ani dawno mnie nie bylo, teraz mam problemy z gardlem... Fajnie by bylo gdyby mozna bylo taki blog pisac o sb. Co o takim pomysle sadzicie ??
ЅίЅί ♥°
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
8 czerwca 2010 o 19:53
Zgłoś do moderacji
"kilka słów o mnie" ?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sisi1xd kobieta, 30
RLA. ♪♪

8 czerwca 2010 o 20:21
Zgłoś do moderacji
no tak , ale niekoniecznie, jesli ktos bd chcial to cos innego.
ЅίЅί ♥°
monia2405 kobieta, 30
Michałowo/obok Białegostoku

Nagrań: 12, Postów: 928
8 czerwca 2010 o 20:35
Zgłoś do moderacji
Dla Kaspa raczej chodziło o to, że istnieje takie coś jak ''kilka słów o mnie'' na profilu

Możesz tam pisać co tylko chcesz. To nie jest portal, gdzie wszyscy wszystko o wszystkich muszą wiedzieć i wierz mi, że to co się np. u Ciebie aktualnie dzieje, nie obchodzi pewnie większości ludzi tutaj

This is something more.
kaspo mężczyzna, 41
Kraków

Nagrań: 52, Postów: 6173
8 czerwca 2010 o 20:46
Zgłoś do moderacji
monia2405 pisze:
Dla Kaspa raczej chodziło o to, że istnieje takie coś jak ''kilka słów o mnie'' na profilu
Możesz tam pisać co tylko chcesz. To nie jest portal, gdzie wszyscy wszystko o wszystkich muszą wiedzieć i wierz mi, że to co się np. u Ciebie aktualnie dzieje, nie obchodzi pewnie większości ludzi tutaj 
dzieki za przetlumaczenie z polskiego na polski

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
monia2405 kobieta, 30

8 czerwca 2010 o 20:47
Zgłoś do moderacji
Nie ma za co

Niektórzy są chyba po prostu nie bardzo domyślni jak im się na ''chłopski rozum'' nie przetłumaczy

This is something more.
sisi1xd kobieta, 30
RLA. ♪♪

9 czerwca 2010 o 17:22
Zgłoś do moderacji
O Jezu , ale mi nie o to chodzilo...
tylko nie ktorzy lubia wgl. jakie kolwiek blogi pisac, i nie tylko o sobie, a ze na profilu jest to ja wiem...
ЅίЅί ♥°
monia2405 kobieta, 30

9 czerwca 2010 o 17:39
Zgłoś do moderacji
A ja się pytam po co to komu? I nie mieszaj w to Boga. To nie jest portal na tego typu sprawy. Mówisz, że niektórzy lubią pisać blogi jakiekolwiek. A ja myślę, że akurat tutaj na forum liczy się tylko muzyka i ludzie, którzy ją tworzą. Jakiekolwiek - też pojęcie względne. Załóżmy jakiś blog o rybkach czy jakichś innych zwierzętach czy nawet o butach jest tu potrzebny? To co się załóżmy z tobą działo możesz sobie napisać w ''kilka słów o mnie'' i naprawdę jeśli masz kogoś bliskiego na forum to to zauważy, ale przyznajmy szczerze. Reszta ma to totalnie w czterech literach

This is something more.
greenpath mężczyzna, 31

Nagrań: 87, Postów: 1135
3 listopada 2012 o 12:20
Zgłoś do moderacji
sisi1xd pisze:
Bo ja np, dawno nie spiewalam, ani dawno mnie nie bylo, teraz mam problemy z gardlem...
A co to kogo obchodzi, że masz problemy z gardłem ? Jak chcesz to na blogu opisywać no to gratuluję...
A i popracuj nad poprawną polszczyzną bo tego się czytać nie da.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh