sisi1xd kobieta, 29
RLA. ♪♪
Nagrań: 0, Postów: 11
8 czerwca 2010 o 19:47
Zgłoś do moderacji
Jak myslicie fajnie by bylo moc sobie zalozyc blog, w ktorym piszecie co sie z wami dzialo przez poprzednie dni? (oczywiscie na ising)
Bo ja np, dawno nie spiewalam, ani dawno mnie nie bylo, teraz mam problemy z gardlem... Fajnie by bylo gdyby mozna bylo taki blog pisac o sb. Co o takim pomysle sadzicie ??
ЅίЅί ♥°
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
8 czerwca 2010 o 19:53
Zgłoś do moderacji
"kilka słów o mnie" ?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
sisi1xd kobieta, 29
RLA. ♪♪
8 czerwca 2010 o 20:21
Zgłoś do moderacji
no tak , ale niekoniecznie, jesli ktos bd chcial to cos innego.
ЅίЅί ♥°
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
8 czerwca 2010 o 20:35
Zgłoś do moderacji
Dla Kaspa raczej chodziło o to, że istnieje takie coś jak ''kilka słów o mnie'' na profilu
🙂 Możesz tam pisać co tylko chcesz. To nie jest portal, gdzie wszyscy wszystko o wszystkich muszą wiedzieć i wierz mi, że to co się np. u Ciebie aktualnie dzieje, nie obchodzi pewnie większości ludzi tutaj
🙂
This is something more.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
8 czerwca 2010 o 20:46
Zgłoś do moderacji
monia2405 pisze:
Dla Kaspa raczej chodziło o to, że istnieje takie coś jak ''kilka słów o mnie'' na profilu 🙂 Możesz tam pisać co tylko chcesz. To nie jest portal, gdzie wszyscy wszystko o wszystkich muszą wiedzieć i wierz mi, że to co się np. u Ciebie aktualnie dzieje, nie obchodzi pewnie większości ludzi tutaj 🙂
dzieki za przetlumaczenie z polskiego na polski
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
monia2405 kobieta, 29
8 czerwca 2010 o 20:47
Zgłoś do moderacji
Nie ma za co
😛 Niektórzy są chyba po prostu nie bardzo domyślni jak im się na ''chłopski rozum'' nie przetłumaczy
😃
This is something more.
sisi1xd kobieta, 29
RLA. ♪♪
9 czerwca 2010 o 17:22
Zgłoś do moderacji
O Jezu , ale mi nie o to chodzilo...
tylko nie ktorzy lubia wgl. jakie kolwiek blogi pisac, i nie tylko o sobie, a ze na profilu jest to ja wiem...
ЅίЅί ♥°
monia2405 kobieta, 29
9 czerwca 2010 o 17:39
Zgłoś do moderacji
A ja się pytam po co to komu? I nie mieszaj w to Boga. To nie jest portal na tego typu sprawy. Mówisz, że niektórzy lubią pisać blogi jakiekolwiek. A ja myślę, że akurat tutaj na forum liczy się tylko muzyka i ludzie, którzy ją tworzą. Jakiekolwiek - też pojęcie względne. Załóżmy jakiś blog o rybkach czy jakichś innych zwierzętach czy nawet o butach jest tu potrzebny? To co się załóżmy z tobą działo możesz sobie napisać w ''kilka słów o mnie'' i naprawdę jeśli masz kogoś bliskiego na forum to to zauważy, ale przyznajmy szczerze. Reszta ma to totalnie w czterech literach
🙂
This is something more.
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
3 listopada 2012 o 12:20
Zgłoś do moderacji
sisi1xd pisze:
Bo ja np, dawno nie spiewalam, ani dawno mnie nie bylo, teraz mam problemy z gardlem...
A co to kogo obchodzi, że masz problemy z gardłem ? Jak chcesz to na blogu opisywać no to gratuluję...
A i popracuj nad poprawną polszczyzną bo tego się czytać nie da.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh