gabina22 kobieta, 43
Rodowo- Przemków, bytowo- Wa-
Nagrań: 121, Postów: 107
3 czerwca 2010 o 01:07
Zgłoś do moderacji
Witam serdecznie. Ostatnimi czasy narobiło się trochę kont kompletnie anonimowych,w dodatku bez żadnego nagrania.
Postacie ukrywające się pod tymi profilami najczęściej bardzo nisko oceniają wykonawców a czasem nawet obrażają ich.
nie wiem...kogo to kręci?
Jestem za wprowadzeniem pewnej zmiany na Ising.
A mianowicie, żeby osoby bez żadnego nagrania nie mogły komentować innych.
Bo w takim razie po co taka osoba zakłada w ogóle profil skoro nie ma zamiaru śpiewać. A przecież ten portal do tego służy Prawda?
Czy się mylę?
Konto usunięte
3 czerwca 2010 o 01:59
Zgłoś do moderacji
Ten portal śpi , nie ma co się spodziewać rewolucji skoro na odpowiedź pomocy czeka się niewiadomo ile.
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
3 czerwca 2010 o 10:42
Zgłoś do moderacji
trzeba jednak wziąć pod uwagę to, że niektórzy nie mają głosu do spiewania, ale znają się na muzyce i potrafią ocenić profesjonalnie bardziej lub mniej, więc myślę że ten pomysł nie jest zbytnio trafiony.. A jeśli zostałby wprowadzony, to osoby nie mogące nagrać siebie podkładałyby nagrania z YT lub nagrywałyby cokolwiek, nawet sam podkład i wtedy jako takie nagranie będzie i oceniać będą mogły.. więc myślę że nie da się z tym nic zrobić. tak jak kolega wyżej napisał, olać i tyle
🙂
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
3 czerwca 2010 o 11:56
Zgłoś do moderacji
Po co sie w ogole tym przejmowac? Prawda jest taka, ze "nowy" system ocen nie sprawdził się zupełnie. Jeszcze więcej ludzi zaczęło sobie słodzić gównianymi komentarzykami. Może to i dobrze, ze tacy ludzie zakladaja profile. Jakas rownowaga w przyrodzie musi byc, wczesniej mielismy anonimowych jedynkowiczow, teraz mamy anonimowych spiewakow
🙂
Edytowano 3 czerwca 2010 o 12:20.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
3 czerwca 2010 o 12:24
Zgłoś do moderacji
Chcialbym jeszcze dodac, ze brak mozilwosci komentowania bez nagran, w dalszej "kontroli" doprowadzi do tego, ze za mozliwosc komentowania trzeba bedzie plcic, a to juz sie zaczelo. Ja jestem za platnym forum. PierdÓł by sie tyle tu nie pokazaywalo.
Z calym szacunkiem dla zalozycielki tematu, nie o to mi tutaj chodzilo
🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
3 czerwca 2010 o 12:43
Zgłoś do moderacji
I bawta się!
😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
adelia kobieta, 29
Wlkp.
Nagrań: 5, Postów: 349
5 czerwca 2010 o 21:02
Zgłoś do moderacji
Nie uważam tego za dobry pomysł, ponieważ ktoś kto nie ma nagrań, może mieć ku temu przeróżne powody, nie tylko to, że chce nisko oceniać.
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
5 czerwca 2010 o 21:29
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Ten portal śpi , nie ma co się spodziewać rewolucji skoro na odpowiedź pomocy czeka się niewiadomo ile.
Dodam do tego ciszę w dodawaniu nowych kwałaków.
kruszynka20a pisze:
A jeśli zostałby wprowadzony, to osoby nie mogące nagrać siebie podkładałyby nagrania z YT lub nagrywałyby cokolwiek, nawet sam podkład i wtedy jako takie nagranie będzie i oceniać będą mogły..
Już był przypadek konta z podłożonym wokalem osób z YT
😉
kaspo pisze:
Po co sie w ogole tym przejmowac? Prawda jest taka, ze "nowy" system ocen nie sprawdził się zupełnie. Jeszcze więcej ludzi zaczęło sobie słodzić gównianymi komentarzykami.
Zgadzam się. Ponadto nawet w rankingu często są na wysokich pozycjach nagrania osób, których słucha się niezbyt komfortowo.
Nie mówiąc już, że często wytknięcie komuś błędów i danie oceny niższej niż 5 skutkuje zablokowaniem profilu przez tego użytkownika
😉
A wracając do anonimowych jedynkowiczów. No cóż, zawsze byli obecni na ising, więc nie wiem po co się tak spinać, narzekać. Mamy się tu dobrze bawić, cieszyć śpiewaniem i dzielić naszą pasją z innymi, a nie patrzeć czy oby nikt nie naruszył naszej świętej 6,0 średniej. Trochę dystansu do tego
😉
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
5 czerwca 2010 o 21:54
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
Już był przypadek konta z podłożonym wokalem osób z YT 😉
oj żebyś wiedział że nie jeden, ja sama znalazłam chyba z 5 z czego jedna po kilkutygodniowej przerwie odnowiła tylko z innego konta wzięła tym razem
😜
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
5 czerwca 2010 o 21:57
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
No cóż, zawsze byli obecni na ising, więc nie wiem po co się tak spinać, narzekać. Mamy się tu dobrze bawić, cieszyć śpiewaniem i dzielić naszą pasją z innymi, a nie patrzeć czy oby nikt nie naruszył naszej świętej 6,0 średniej. Trochę dystansu do tego 😉
No i się zgadzam z Młodym
😉
`ironia lubi nas i ciągnie w dół