Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
stargirl pisze:
Łuhuhuhhu xD
No a więc przejdę od razu do sedna bo obiad mi stygnie a mam ochotę go zjeść ciepłego;D
W dodatku nabawiłam się lekkiej depresji czytając właśnie jeden z tych idiotycznych tematów, który był... no co tu dużo gadać... o depresji xD
Dla ciekawskich, którzy chcą podzielić się swoimi rozważaniami na temat tej choroby zapraszam tutaj 😃
Kasper założył team rozpierdalaczy takich właśnie różnych żałosnych tematów więc no co tu dużo gadać...ja tam lubię jak ktoś założy taki bezsensowny temat;D
Co prawda czasami mnie krew zalewa jak patrzę co te dzisiejsze dzieci mają w głowie ale właśnie jak rodzice nie potrafią sobie ich przypilnować to później wyrastają takie czubki, którym nudzi się aż zanadto...
I Kaśka dobrze mówi!
Tępić takich!
Tępić!
Nie wiem ,co jest przyczyną tego, że 1 autor zakłada 10 tak samo idiotycznych tematów jak każdy poprzedni. No zapewne to, że chce zwrócić na siebie uwagę... Ale po co?
Tym bardziej, że za każdym razem i tak jest zbełtany z błotem to chyba każdy normalny człowiek w takiej sytuacji doszedłby do wniosku, że takich tematów tu nie potrzebujemy... ale racja... normalny człowiek...
W ogóle jakoś szkoda gadać... żal mi tych wszystkich dzieci... urodziły się akurat w takim czasie gdzie komputer to podstawa normalnego życia... albo nienormalnego...
A takie głupoty jakie wypisują świadczą tylko i wyłącznie o tym, że komputer i internet powinnien być dzieciom zabroniony dopóki osiągną one dojrzałości umysłowej do tego stopnia by umieć z niego odpowiednio korzystać.
No ale moje niedoczekanie...
A co do wolności wypowiedzi to owszem każdy ma prawo do wyrażenia własnego zdania no ale uważam, że nie każdy powinien od razu głos zabierać...
Bo to, że ja mogę mówić co chcę nie oznacza, że powinnam. xD
Tym bardziej jeżeli mam robić z siebie po raz setny durnia zakładając taki głupi temat na portalu społecznościowym.
Hmm.... zresztą niech sobie robią co chcą! xD
Jak dorosną to zrozumieją o co biega w tym wszystkim xD
monia2405 pisze:
Ja myślę, że jest tak: przyszła dziewczyna i zobaczyła na forum, że niektórzy się świetnie ze sobą dogadują i zachowują się jak starzy znajomi. Pomyślała: ''super, fajnie by było do nich dołączyć!''. Tylko, że tu jest problem. Ona nie potrafiła tego zrobić. A swoimi tematami udowodniła, że głupota ludzka nie zna granic. I moim zdaniem przez to już jest skreślona.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
robertas19 pisze:
Każdy musiał na samym początku się jakoś wkręcić na forum, np. ja zaczynałem wszystko od zera tutaj, a dzisiaj już mam na swoim koncie kilka osób z którymi się świetnie dogaduję na tym portalu 😃
This is something more.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej