Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kaspo pisze:
Mam takie pytanie ludziska - co myslicie o wakacjach, a w zasadzie wycieczce objazdowej po Norwegii?
Czy fakt, ze nie chce sie smazyc u jakis arabow na piachu, czyni ze mnie wariata?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
hehe, dobreI tak pewnie pojade sam, bo kazdy uwaza mnie za swira, ze zamiast wygrzewac sie na sloncu, wole karmic fiordy i ogladac gory.
kaspo pisze:
Wlasnie ja tez. Jakies pol godziny temy dopiero odslonilem jedwabne zaslony i wpuscilem odrobine zachodu slonca do pokoju. Jest patelnia piekielna, strasznie mnie meczy taka pogoda.
To powiedzmy, ze zapraszam, ale nie stawiam
Moge postawic piwo na promie
anilorak2 pisze:
kaspo pisze:Wlasnie ja tez. Jakies pol godziny temy dopiero odslonilem jedwabne zaslony i wpuscilem odrobine zachodu slonca do pokoju. Jest patelnia piekielna, strasznie mnie meczy taka pogoda.
To powiedzmy, ze zapraszam, ale nie stawiam
Moge postawic piwo na promie
łeeeee;P
a mnie padaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Huehu huehu ^.^
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej