Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
magdastea125 pisze:
Ostatnio rozmyślałam na ten temat i ogólnie takie były moje przemyślenia.......
Zastanawia mnie fakt iż od dłuższego czasu nie wstawiane są nowe podkłady które jednocześnie proponowane są w innym temacie przez użytkowników ising... Nie wszystkim pasują piosenki które są na tym portalu gdyż z prostego względu mogą ich nie znać, mogą być zbyt trudne lub nie na ich głos... Ciągle czekamy na coś nowego i dostajemy albo beznadzieje raz na miesiąc a czasem rzadziej lub przywrócone tak jak dziś podkłady z konkursów... Wielu z nas natrudziło się aby wypisać proponowane utwory do dodania ale nic w tej kwestii się nie rusza.
Kolejna sprawa to opcja "moja piosenka" ja rozumiem że jest ona przeznaczona do własnych tworów i projektów ale z drugiej strony pozwolę sobie porównać portal ising z portalem youtube na którym wielu ludzi nagrywa covery i nikt nie zwraca uwagi na licencję bo każdy robi to na własny użytek i odpowiedzialność a z tego co wiem to chyba tak można?! Wydaje mi się że ten portal ostatnio nie może sprostać wymaganiom podkładowym użytkowników i zamiast iść do przodu, stoi w miejscu... Dobrze że chociaż sa tutaj konkursy bo inaczej byłaby kicha... Poza tym opcja z pobieraniem własnego nagrania w wersji mp3 i w dodatku ja mam za to płacić, a oni się wzbogacać, to też jest przegiecię...
Wielu z Was nie będzie się że mną zgadzać ale właśnie po to zakładam temat aby podyskutować na ten temat... Nikomu niczego nie zarzucan-żeby było jasne!
Maciek Charachajczuk
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej