rotoro mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 1
26 lutego 2018 o 17:30
Zgłoś do moderacji
cześć,
koledzy i koleżanki forumowicze szukam jakiegoś taniego w ok. 700-800 zł keyboardu z dobrą barwa pianina.
eksperto mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 46
27 lutego 2018 o 09:29
Zgłoś do moderacji
Jak by Ci się udało dołożyć dwie stówki to byś kupił taki sprzęt: https://www.youtube.com/watch?v=SruLiY6VlM0 pianino w tym keyboardzie brzmi zawodowo.
23 kwietnia 2018 o 09:27
Zgłoś do moderacji
Jako osoba grająca na pianie uważam, że prawie niemożliwe jest uzyskanie brzmienia dobrego pianina w budżetowym keyboardzie. Owszem spotkałam się z keyboardami, które bardzo dobrze brzmiały, ale one kosztowały kilka tysięcy złotych. Jeżeli chodzi o Casio model CT-X700, to jestem pod wrażeniem, bo ten modle w porównaniu do innych budżetowych keyboardów brzmi najbardziej realistycznie.
wytrych mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 3
26 listopada 2018 o 09:46
Zgłoś do moderacji
Ja z kolei dorzucę taką uwagę jeżeli chodzi o nowe instrumenty. Bez względu czy to będzie pianino cyfrowe czy keyboard, to jak chcecie spać spokojnie, to sprawdzajcie gdzie robicie zakupy. Tylko kupując w oficjalnym sklepie z krajowej dystrybucji przysługują pełne prawa wynikające z gwarancji na dany instrument. Nie ma co liczyć, że polski serwis będzie honorował gwarancje na instrument zakupiony np: w Czechach. Pozorna oszczędność 100 czy dwustu złotych, może się stać kosztowną jak nam przyjdzie zapłacić za naprawę, a przecież wszystko może się popsuć. Nowymi mercami z salonu wyjeżdżają i też zdarzają się awarie.