mrnikt mężczyzna
północna Polska
Nagrań: 1, Postów: 1
17 listopada 2017 o 17:59
Zgłoś do moderacji
Witam, mając do niedawna podobny problem postanowiłem podzielić się z Wami bardzo prostym rozwiązaniem. Winne są przeglądarki i zamontowane w nich wtyczki i zabezpieczenia typu Ad Block - to one blokują Wam dostęp mikrofonu do Isinga, jedne przeglądarki radzą sobie z tym problemem pytając zaraz po zezwoleniu na isingu o dostęp do kamery i mikrofonu swoim interfejsem np. Chrome, inne np. Opera mimo zezwolenia na dostęp do kamery, mikrofonu nie "wywalają" takiego komunikatu we własnym interfejsie bo ustawienia Waszych przeglądarek nieodpowiednie i stąd Wasze i do niedawna moje problemy z brakiem widoczności sprzętu (kamerka, mikrofon). Chrome z automatu jeszcze grzecznie zapyta. Opera? Podaję jak wyeliminować brak widoczności mikro: pasek adresu przeglądarki na końcu po prawej posiada jasnoniebieską tarczę z x w środku. Klikamy w "tarczę" a następnie "zębatkę". Po otwarciu z menu po lewej klikamy w WITRYNY. W kolejnej kolumnie przewijamy na mikrofon i zaznaczamy opcję "pytaj" , usuwamy następnie z opcji zarządzaj wyjątkami adres isinga - jesli jest dopisek "nigdy" usuwamy to ,to samo robimy z kamerą zaznaczając "pytaj" i także zarządzaj wyjątkami - usuwamy isinga z opcją "nigdy".
a0b kobieta
Nagrań: 0, Postów: 1
8 kwietnia 2019 o 18:24
Zgłoś do moderacji
No ok a ja mam problem taki ze kamerka mi opóźnia
Konto usunięte
23 października 2019 o 15:45
Zgłoś do moderacji
A jak ktoś ma chrome to gdzie ma szukać tych ustawień?