duszyczka kobieta, 64
Jasło
Nagrań: 962, Postów: 31
6 października 2017 o 13:05
Zgłoś do moderacji
Od jakiegoś czasu w Popnutach dzieje się źle.Chodzi mi o żetony, które( niby) miały znikać pojedynczo po kazdej zaśpiewanej piosence.Dawniej faktycznie tak było, teraz....10 żetonów "wystarcza" na zaśpiewanie 4-5 piosenek. Przed chwilą śpiewałam 3 , pozostało mi...4 żetony z dychy.Obecnie nie mam już
Plusa, ale nawet gdy go jeszcze miałam, działo się tak samo od pewnego czasu.Kiedyś dokupiłam sms-em żetony i znów to samo! 10 żetonów pochłonęły 4 piosenki.Pisałam już do Admina, obiecali popracować nad tym i................nadal bez efektu.Czy Wy też tak macie?Czy moze tylko niektórzy uzytkownicy?...Wkurza to okropnie, bo uważam, że Popnuty to fajna zabawa,ale, bez przesady, nie będę ładować kasy w "wielką niewiadomą".to mnie zresztą zniechęciło do kupowania Plusa.
Jak to u Was jest?
duszyczka
6 października 2017 o 13:35
Zgłoś do moderacji
Ja jak zacząłem z isingiem ising napisał mi potwierdź konto to ja potwierdziłem i się zacieło i nic się nie stało potem rodzice mi doładowali do nieskończoności i działało,ale kończy się w niedziele i niewiem co mam zrobić żeby ising mi doładował żetony.
PS:Kocham Śpiewać :)
duszyczka kobieta, 64
Jasło
Nagrań: 962, Postów: 31
6 października 2017 o 17:14
Zgłoś do moderacji
Nie w moim temacie piszesz,ale....nic nie masz zrobić- co piątek dostajesz 10 zetonów.Jak Ci sie kończy w niedzielę to poczekaj do piatku.
duszyczka
7 października 2017 o 07:38
Zgłoś do moderacji
duszyczka pisze:
Nie w moim temacie piszesz,ale....nic nie masz zrobić- co piątek dostajesz 10 zetonów.Jak Ci sie kończy w niedzielę to poczekaj do piatku.
Ale muszę też potwierdzić konto jak chciałem potwierdzić to się zacina i nie dostaje żetonów.
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
9 października 2017 o 12:22
Zgłoś do moderacji
@duszyczka - problem, o który Pani pisze został rozwiązany. Szczegóły przesłaliśmy w odpowiedzi na zgłoszenie na Facebooku
@blazej4353 - sprawdzimy ten problem
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
10 października 2017 o 16:57
Zgłoś do moderacji
@blazej4353 - sprawdzimy ten problem[/cytat]
Problem zniknął bez śladu,ale jak to jest że śpiewam 2 piosenki i zostaje mi 7 żetonów.