edw mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 4
13 czerwca 2017 o 09:53
Zgłoś do moderacji
Zdecydowałem, że nie będę jakieś tanizny kupował. Popróbowałem sobie takie za 300-400 zł, ale to rzeczywiście dobre dla dzieciaków, a ja chcę sprzęt na którym nie tylko będę mógł grać, ale też coś tworzyć. Co moglibyście polecić tak do 1500 zł.
13 czerwca 2017 o 11:25
Zgłoś do moderacji
Z nowych keyboardów w tej cenie polecałbym Ci ctk7200 Casio. Na nim już można robić swoje style, aranże i całe utwory.
edw mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 4
14 czerwca 2017 o 11:17
Zgłoś do moderacji
fajnie się prezentuję, tylko nie wiem czy nie lepiej wk6600, jest trochę tańszy a ma oktawę więcej.
14 czerwca 2017 o 12:59
Zgłoś do moderacji
Wszystko zależy od tego na czym Ci najbardziej zależy 🙂
Ogólnie instrumenty są bardzo do siebie podobne, ale jest kilka dodatków, które dają przewagę ctk7200, chociażby bardzo pomocne suwaki do modulacji brzmień organowych.
italiia kobieta
Nagrań: 0, Postów: 10
19 czerwca 2017 o 11:08
Zgłoś do moderacji
Jeśli chodzi o porządny sprzęt to zdecydowanie rolandy, niektóre modele mozesz kupić za ok 1600zł, ceny większości to ok 2tyś nie ma jak dla mnie lepszego sprzętu
23 listopada 2017 o 21:51
Zgłoś do moderacji
Jeżeli poszukujesz nowego do tej ceny to wyboru aż takiego dużego nie ma, ale zawsze się coś znajdzie🙂 Np masz YAMAHA NP-12, YAMAHA NP-32 czy też YAMAHA PSR-E263. Może nie jest to jakiś profesjonalny sprzęt, ale gra dobrze🙂 Na [url=https://pianostore.pl] pianostore
[/url] też mają normalne ceny jak za ten sprzęt.
wytrych mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 3
8 stycznia 2018 o 13:37
Zgłoś do moderacji
Ceny w różnych sklepach są różne, tak jak różne są warunki producenta. Casio na swoje produkty daje chyba najdłuższą gwarancję jeżeli chodzi o budżetowe instrumenty. Warto też zwracać uwagę gdzie się kupuje, bo np: kupując instrument z zagranicznej dystrybucji jesteśmy pozbawieni chociażby polskiej instrukcji i obsługi gwarancyjnej polskiego serwisu.