monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
29 kwietnia 2010 o 15:18
Zgłoś do moderacji
Wiesz, moja rodzinka ma już mojego śpiewania czasami dość jak po paranaście godzin dziennie robię swoje koncerty przed monitorem xD Dla nich to już wycie xD
This is something more.
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
3 maja 2010 o 17:17
Zgłoś do moderacji
ja jadę na obóz wokalny do kazimierza dolnego z almaturem i nie wiem czy dużo osób będzie na ten turnus w lipcu jakoś nie wiem jeszce który 😃 ktoś był już na takim jak było?
21 maja 2011 o 12:31
Zgłoś do moderacji
Witajcie,
Obecnie uczęszczam do szkoły wokalnej Agaty Wrońskiej w Warszawie. Jest organizowany obóz, na który niestety nie mogę jechać ale złożyłam wcześniej deklaracje i teraz szukam kogoś na swoje miejsce. Bardzo żałuję, że nie mogę jechać i mogę wam jedynie powiedzieć, że na pewno można się tam wiele nauczyć gdyż codziennie są warsztaty ze wspaniałymi nauczycielami. Są zajęcie zarówno indywidualne jak i grupowe a cały obóz kończy się festiwalem. Obóz odbywa się w sierpniu a kwestię finansową mogę omówić podczas prywatnej rozmowy. Atmosfera jest niepowtarzalna a ludzie naprawdę wyjątkowi. Obóz odbywa się na początku sierpnia i trwa tydzień. Szczegółowych informacji udzielę poprzez facebooka.
Pozdrawiam,
Olga Jankowska
martula97 kobieta, 27
Kraków
Nagrań: 470, Postów: 325
3 czerwca 2011 o 19:48
Zgłoś do moderacji
w kazimierzu dolnym było super ale w tym roku jade tu http://www.poszukiwaczeprzygod.pl/obozy/przystanwyobrazni/wokal.html
podobno fajnie
http://www.pmiska.pl
6 czerwca 2011 o 18:13
Zgłoś do moderacji
Polecam warsztaty Blues nad Bobrem w Kliczkowie k/Bolesławca (woj. dolnośląskie) http://bluesnadbobrem.pl - byłam w zeszłym roku i to były najlepsze wakacje mojego życia. Cały dzień śpiewanie w grupach, wieczorem combo i całonocne jam session - albo oficjalne na dziedzińcu zamkowym, albo spontaniczne gdzieś na korytarzu/w lesie/dziedzińcu/w czyimś pokoju
🙂 Naprawdę rewelacja. Na wokal zostały tylko 3 miejsca także spieszcie się!
🙂) Wykładowcy wokalu to Krystyna Prońko, Jacek Siciarek i Aleksandra Sozańska-Kut. Są jeszcze miejsca na bas, klawisze, perkusję, harmonijkę i fotografię, warsztaty są od 7 do 16 sierpnia i kończą się koncertem finałowym i festiwalowymi koncertami gwiazd. Polecam!
🙂
"Muzyka, cokolwiek by mówić, nie jest językiem zrozumiałym ogólnie; konieczny jest łuk słowa, by strzała dźwięku mogła wniknąć do wszystkich serc." (Romain Roll
5 lipca 2011 o 15:42
Zgłoś do moderacji
a może znacie jakieś naprawdę tanie? 🙁
nie dogadujemy się z moją mamą jeśli chodzi o koszty...
franiamaj kobieta, 27
Łódź
Nagrań: 1, Postów: 142
9 marca 2012 o 21:30
Zgłoś do moderacji
Myślę, że czas odświeżyć temat obozów wokalnych
🙂 Ja się chyba wybiorę z Kompasu albo ze Studia Wokalnego Agaty Wrońskiej, a wy?
każda minuta smutku zabiera Ci sześćdziesiąt sekund szczęścia
9 marca 2012 o 22:10
Zgłoś do moderacji
A w małopolsce gdzieś niedaleko Nowego Sącza, Tarnowa jestt?
MUZYKA? = ŻYCIE !
9 marca 2012 o 22:10
Zgłoś do moderacji
A w małopolsce gdzieś niedaleko Nowego Sącza, Tarnowa jestt?
MUZYKA? = ŻYCIE !