Jak wszystko bedzie dobrze skonfigurowane to nie jedna osoba, w tym ja, powiemy Ci ze dobrze spiewasz
🙂 nie wiem czym nagrywasz, ale glos jest czysty, bardziej tu chodzi o ustawienia, przede wszystkim nie moze grac zadna bajka w tle, Ty musisz byc wypoczeta, wyspana, najedzona, nawodniona, pelna sil, Ty nie spiewasz, tylko szepczesz
🙂 jak spiewac? to proste, wyobraz sobie ze spiewanie to Twoja praca i ktos Ci wlasnie zaplacil 1000zl za zaspiewanie piosenki
🙂 czyli daj z siebie wszystko, wloz w to serce, nie splaszczaj, nie rob na odwal, byle jak, jak masz spiewac byle jak to lepiej poczekaj jak bedziesz wypoczeta i bedziesz miala wene na spiewanie
🙂 mikrofon musi byc w miare blisko ust, sluchawki na uszach jako odsluchy, windows ma byc poprawnie zaladowany, przed Isingiem nie wlaczaj zadnych gier, jutubow, aplikacji, ja nawet wylaczam program antywirusowy, powylaczaj wszysko czego nie uzywasz, a jest powlaczane, rozne Skajpy, gg, itp, wszystko co moze spowolnic pamiec podreczna komputera, zaloze sie o nowy mikrofon pojemnosciowy z Toba, ze da sie z tego Twojego mikrofonu wytrzasnac dobry dzwiek
🙂 zobacz jak ja nagrywam
🙂 na sluchawkach z mikrofonem do gier
🙂 jakis szajs za 30zl kupiony jeszcze jak byl Real
🙂
Piosenka Varius Manx nagrana poprawnie, bardzo mi sie podoba, wystarczylo po nagraniu podglosnic
wokal, obnizyc glosnosc podkladu, i byloby ok
🙂
Zycze Ci powodzenia w nagrywaniu
🙂 jakbys byla z Warszawy, to bym Ci to pomogl ustawic
🙂
Jak masz jakies pytania pisz na priv
🙂
pozdrawiam
🙂