Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
http://justynapanfilewicz.pl
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
widze ze bylo superrr 🙂 fajna sprawa sie tak spotkac...pozdrawiam i zazdroszcze
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:widze ze bylo superrr 🙂 fajna sprawa sie tak spotkac...pozdrawiam i zazdroszczepowiem Ci przeto że zazdrość to jeden z grzechów głównych.......chyba;P też zazdroszczę🙂
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:widze ze bylo superrr 🙂 fajna sprawa sie tak spotkac...pozdrawiam i zazdroszczepowiem Ci przeto że zazdrość to jeden z grzechów głównych.......chyba;P też zazdroszczę🙂
napisze tak jesli nastepny zlot bedzie w trojmiescie ...zjawie sie na nim
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
ajrin pisze:
Beatko jak mam Ci dziękowac za to piękne foto !!!
Extra ...............jak miło popatrzec znowu na Was !
Jestescie ............NIESAMOWICI !
MuZyKa NaSzYm ŻyCiEm !:)))
anilorak2 pisze:
jacekklo86 pisze:anilorak2 pisze:jacekklo86 pisze:widze ze bylo superrr 🙂 fajna sprawa sie tak spotkac...pozdrawiam i zazdroszczepowiem Ci przeto że zazdrość to jeden z grzechów głównych.......chyba;P też zazdroszczę🙂napisze tak jesli nastepny zlot bedzie w trojmiescie ...zjawie sie na nimno ja będę na następnym nawet jak na Marsie będzie🙂
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej