duszyczka kobieta, 64
Jasło
Nagrań: 955, Postów: 31
7 września 2016 o 20:09
Zgłoś do moderacji
Od wczoraj mam kłopot z otwieraniem nagrań na ising. wyswietla mi sie komunikat"nie można załadować wtyczki"Dziwne, bo na jutubie bez problemu odtwarzają się filmiki....Napisałam do Admina -to mi odpisali dzisiaj,żeby odwiedzic stronę https://helpx.adobe.com/pl/flash-player.html Odwiedziłam....nie da sie nic ściagnąć...mam jeszcze, niestety Windows XP i przeglądarkę chrome.....Już jestem bezradna....Pomoże ktoś?
duszyczka
kiulitek10 kobieta, 19
Zgierz
Nagrań: 0, Postów: 14
1 listopada 2016 o 09:44
Zgłoś do moderacji
Musisz ją zainstalować, żeby działała. Chyba, że już to zrobiłaś. W takim razie nie wiem, jak ci pomóc. U mnie wtyczka Adobe Flash Player działa normalnie. Zainstalowałam ją i mogę się logować na Ising, samequizy, youtube i inne strony, które tej wtyczki potrzebują. A przy instalowaniu musisz poczekać, aż wszystkie trzy wiersze się zainstalują i dobiją do 100%. Możesz działać!
P.P.
gramnwxd kobieta, 19
Nagrań: 0, Postów: 1
1 lipca 2017 o 19:03
Zgłoś do moderacji
Też tak mam... Chcę zaśpiwać to daję za spiewaj muszę wejść w informacje i zezwolic jak zezwalam to włąńcza się to samo!! HELP ME!!!!!!!!
7 marca 2020 o 19:21
Zgłoś do moderacji
Mam złe wieści. Od jakiegoś czasu wtyczka flashplayer dla przeglądarek nie uruchamia nagrywania na ising. Można odtwarzać i słuchać ale nagrać się nic nie da. Po instalacji win 10 to samo co na 7, system nie pobiera istotnych składników dla uruchomienia nagrywania. Do końca 2020 roku wtyczka wyjdzie zupełnie z użycia gdyż została uznana za niebezpieczną. Nie wiem co zrobi administracja ising bo problem będzie miał każdy kto instaluje system operacyjny od nowa.