abigal kobieta
Nagrań: 0, Postów: 4
22 kwietnia 2010 o 22:50
Zgłoś do moderacji
Napiszę teksty piosenek. Oto fragmenty moich możliwości:
amiqa@wp.pl
Czy to już ona czy jeszcze ja
jedno lustro serca dwa
za ogromną taflą szkła
za okruchem wspomnień
Czy to już ona czy jeszcze ja
jedno lustro serca dwa
gdzieś po drugiej stronie dnia
kocha nieprzytomnie...
Czas który się nie stanie
w smutnym lustrze się kołysze
jak niezapamiętany taniec
muzyka zaplątana w ciszę
na raz jesteś
na dwa cię nie ma
na raz jesteś
na dwa...
A co wogóle o tym sądzicie?
Edytowano 24 kwietnia 2010 o 23:07.
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
22 kwietnia 2010 o 23:39
Zgłoś do moderacji
o boze
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
abigal kobieta
Nagrań: 0, Postów: 4
23 kwietnia 2010 o 08:42
Zgłoś do moderacji
Wcześniej pisałam coś takim stylu i chciałam na podstawie tego napisać piosenkę:
A między Twoimi palcami było jeszcze dużo czasu. I można było dotykać. Tak długo i nie do końca. W niektórych miejscach było naprawdę ładnie. I nie umiałam zapamiętać. A potem szukałam czegoś jeszcze. Takiego koloru tęczy. I tam było ładniej niż tu. Bo tam mnie jeszcze nie ma. A ty już tam jesteś.
A ta dziewczyna na zdjęciu tak ślicznie zasłaniała twarz dłońmi. I ręce jej się robiły takie ładne od tego, że jeszcze nie wie... Ja też tak może umiem układać palce. A dłonie miała takie delikatne. Nie powinny zajmować tyle miejsca. Są bardzo szczupłe. Bo między powinno być więcej niż... Między jest najładniej. Między przeczuwałeś miłość. Dłonie były długie. I włosy też miała długie. I obejmowały. A oczy niebieskie? Oczy nie mogą Ci zasłaniać jutra.
Ładnie jest mi z tym pytaniem? Do jasnoniebieskich dżinsów. Czy ładniej w milczeniu. Tylko nie mów, że to za mało. Mam jeszcze smutne oczy. Tylko muszę coś z nimi zrobić. Muszę mieć szczuplejszą twarz. Oczy będą wydawać się większe, bardziej smutne, ładniejsze. Nie mów, że to za mało. I z myślami coś zrobić.
Jeszcze nie umiem milczeć tak ładnie. Taka cisza, o którą ci chodzi. I tyle kawałeczków zbierać dla ciebie. Co jest za tamtym pocałunkiem. I tak cichutko aby cię tym wszystkim nie dotknąć zbyt mocno. Może nie powinnam podchodzić zbyt blisko. Gdy mało zjem i jestem głodna umiem tak powolutku sobie myśleć. Jakieś drzwi się otwierają i jestem zdziwiona.
magnes kobieta, 27
Mielec!
Nagrań: 0, Postów: 105
12 maja 2010 o 16:47
Zgłoś do moderacji
Możesz coś dla mnie napisać. O miłości, która się skończyła...