' cykWitam.
Drodzy Twórcy isingu...Tyle dobrych rzeczy ostatnio dostaliśmy od Was. Dziękuję
🙂
Brakuje mi tylko dwóch rzeczy.
Otóż kiedyś dodani znajomi, których z różnych powodów tu już nie ma- sami zrezygnowali, bądź mają zablokowane konta- ciągle wiszą jako "znajomi" i nie można tych "znajomości" usunąć, a fizycznie te osoby nie istnieją.
Tak samo jest z subami...substrybuje osoby, których nie ma na isingu i nie ma możliwości zrobić porządku w tym temacie.
Może warto zrobić coś, by to zmienić?
I po drugie ...dodani do " czarnej listy" nie muszą być przecież automatycznie usuwani ze znajomych. Ktoś nie musi sobie życzyć komentarza od " czarnej owcy" ani wiadomości na privie...ale to nie musi oznaczać, że nie chce tego kogoś w znajomych. Niektórzy znajomi czasem zbyt "osobiste" komentarze dodają i to jest powód " czarnej listy" ...ale znajomi są.
I może to dużo roboty ...ale bez pracy nie ma kołaczy. Jak już to już .....Brakuje mi opcji na profilu " zablokuj wybrane wiadomości". Mogę wybrać opcje albo wszystkich, albo znajomych, albo nikogo. A ja Panią X czy Pana Y chętnie słucham i komentuje ...ale osobistych wynurzeń na privie czasem nie chce. I chciałabym tak z Panią X czy Panem Y .... " cyk" i nie ma możliwości privowania
🙂
Wymagająca co?