7 czerwca 2016 o 19:50
Zgłoś do moderacji
Chodzi o to, że chciałabym przeprowadzić się np. do Ameryki, tworzyć po angielsku, mieć angielskiego menagera itd.
Tylko jak się wybić, tak jak to zrobił Justin Bieber?????
Mam zamiar zacząć na wakacjach nagrywać covery tylko po angielskuna YT, ale nie będzie to zbyt dobra jakość, bo nie mam tych wszystkich sprzętów......i nie liczę na dużą oglądalność
#helppp
20 czerwca 2016 o 21:21
Zgłoś do moderacji
No żeby wybić się jak Bieber to najpierw musiała byś zmienić płeć ( no tu akurat istnieją różne teorie xD ) , musiała byś także cofnąć się w czasie o kilka lat by być małym , "słodkim" chłopcem xD
Sory za te "złośliwości" ale nie mogłem się powstrzymać xD
A tak serio to - masz całkiem spoko pomysł moja znajoma też mogła by siętym zająć - lubi śpiewać ale "sława" jaraczej nie kręci xD Żeby nagrywać covery potrzebujesz jedynie dobrego mikrofonu no 500 zł na jakiś w miarę dobry jakoś zdobędziesz 😛 Programów dźwiękowych masz w necie od groma w dodatku darmowych więc nie będzie większego problemu . Tylko pamiętaj kiedy zaczynasz nagrania i chcesz coś wrzucić na yt najpierw sprawdź kilka razy jak to brzmi najlepiej pokaz kilku znajomym do oceny . Najgorszym błędem jaki możesz popełnić to wstawienie nagrań słabej jakości . Jeśli takowe się pojawiać będą to nawet gdy ktoś obejrzy/posłucha zaraz opuści twój kanał i wątpie czy wróci choćbyś niewiem jak dobrze potem śpiewała 😉 A i chyba najważniejsze - jeśli masz parcie na szkło to raczej nic z tego nie będzie . Tak naprwdę to "normalność" przyciąga ludzi 😉 Możesz chciec być sławna ale jeśli będziesz robić z siebie gwiazdę to ludzie się do ciebie zniechęcą . A co do "angielskiego" rynku coverów to musisz się postarać bo tam większość ludzi którzy potrafia nawet jako tako śpiewać już próbują się wybijać . Myślę że chociaż odrobinę pomogłem xD