Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
karolciaszafirek pisze:
Cześć !!
Przychodzę dzisiaj do Was z tematem ,, MOJA WŁASNA PIOSENKA - CZY INNYM SIĘ SPODOBA ?'' .
Kochacie śpiewać ? Macie swoją piosenkę, ale boicie się ją dodać na swój profil, bo myślisz, że inni Cię wyśmieją ? Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej to zapraszam do dalszego czytania mojego artykułu.
Ostatnio rozmawiałam z jedną dziewczyną i powiedziała : ,, Kocham śpiewać i mam tą niby piosenkę , ale jak wstawię to będą się ze mnie śmiać !! '' Byłam negatywnie zaskoczona, gdyż ona potrafi cudnie, ale to cudnie śpiewać !! Niektóre osoby (nawet ja) lubią tworzyć własne piosenki. Nie bójcie się tego !! Nie przejmujcie się obraźliwymi komentarzami !! Ludzie zazdroszczą Wam tego, że macie taki piękny głos. Więc naprawdę, weźcie sobie to do serca, a innym przemówcie do rozsądku !!
To by było na tyle. Jeśli spodobał Wam się mój artykuł, nie zapomnij dać łapki w górę oraz subskrybcje mojego kanału na iSingu. Chcecie, abym założyła bloga lub stronę internetową ? PISZCIE DO MNIE !! ZAPRASZAM !! PA !!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej