astraya kobieta, 33
Częstochowa
Nagrań: 1687, Postów: 513
25 maja 2016 o 16:21
Zgłoś do moderacji
Witam, mam mały problem (może tu zajrzy jakiś admin)... Otóż mam ochotę wziąć udział w konkursie.. wchodzę w konkursy i szukam, pierwszy organizuje 11 latka inny 10 latka kolejny 12 latka... czy kurde nie ma tu nikogo starszego kto organizuje konkurs ? Najśmieszniejsze jest to że organizują je osoby które albo nie mają piosenek, albo mają gówniane pojęcie o śpiewie (przykład jednej której już skomentowałam konkurs). Dziewczynka 11 lat prowadzi konkurs, wygrana to opinia i porada dotycząca wokalu... wszystko ok bo gdyby miała talent byle jaki ale śpiewa z linią melodyczną ciszej od podkładu....
odechciewa się brac udziału w konkursach za wymuszoną subskrypcję czy 6/6 , co wam to daje ?
takie nagrody są warte wsadzenia je sobie głęboko w poważanie, lepiej napisac nagroda = satysfakcja, o niebo lepiej....
Według mnie konkursy powinny prowadzić osoby które osiągnęły jakiś poziom/rangę no nie wiem mają dobre notowania i to nie względem "dzięki za 6 ode mnie też 6 " ... więc lepiej by było żeby został wprowadzony limit wiekowy... Jest ising mini a na "naszego zwykłego" wchodzą 7 latki i ustawiają magiczne 11 lat.. masakra
🙁
Edytowano 25 maja 2016 o 16:28.
astraya kobieta, 33
Częstochowa
25 maja 2016 o 16:27
Zgłoś do moderacji
No prosze bardzo kolejny przykład (braku weryfikacji na ising) niezwykle wku****jące...
fajny wiek nie ma co...
astraya kobieta, 33
Częstochowa
27 maja 2016 o 20:41
Zgłoś do moderacji
dalej zero odzewu ? was to nie rusza? lubicie mieć koment za koment i 6 za 6 ? eh żałosne
😛PP fajnie
😉