Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sleeper1988 pisze:
Takie deklaracje tych toastów składacie.....ciekawy jestem kto padnie pierwszyobym to nie był ja......do zobaczyska.....wszystkie ustalenia są dalej aktualne......dobrze , że kamerzysta będzie tylko przez około godzinę do półtorej na karaoke bo myślę, że później nie miałby co filmować.....
teksciarz pisze:
Warto powiedzieć że klub Medyka to miejsce z muzycznymi tradycjami. Wielu cenionych dziś muzyków tam się spotykało. Z Medyka "wyrośli" też dwaj czołowi w Polsce tekściarze - czyli Bogdan Olewicz i Andrzej Mogielnicki.
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
jadwiga pisze:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEJ ZABAWY !!!! =)
Maciek Charachajczuk
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
astrea pisze:To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej
hahah reszta pewnie nie bedzie nadawala sie do publikacji... xD
Maciek Charachajczuk
danaband pisze:
teksciarz pisze:Warto powiedzieć że klub Medyka to miejsce z muzycznymi tradycjami. Wielu cenionych dziś muzyków tam się spotykało. Z Medyka "wyrośli" też dwaj czołowi w Polsce tekściarze - czyli Bogdan Olewicz i Andrzej Mogielnicki.
Maciuś! To może i dla Ciebie Szansa)))
To jak będzie, zależy tylko od Nas! Więc dobre humory, uśmiech i małe co nieco pakujemy do torby.......i Do Zobaczenia
Maciek Charachajczuk
teksciarz pisze:
whisper pisze:astrea pisze:To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej
hahah reszta pewnie nie bedzie nadawala sie do publikacji... xD
Ale my tam nie jedziemy się spić jak świnie(przynajmniej ja nie mam takiego celu
Chcemy posłuchać muzyki i wykonań !LIVE! - no i poznać się tam jakoś.
Zawsze jak u mnie tu jest jakiś koncert w pubie - to strasznie się nakręcam!! - a z tym karaoke - to widze jest podobnie!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
![]()
Maciek Charachajczuk
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej