Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sleeper1988 pisze:
Takie deklaracje tych toastów składacie.....ciekawy jestem kto padnie pierwszy 😃😃😃 obym to nie był ja......do zobaczyska.....wszystkie ustalenia są dalej aktualne......dobrze , że kamerzysta będzie tylko przez około godzinę do półtorej na karaoke bo myślę, że później nie miałby co filmować..... 😃😃😃
teksciarz pisze:
Warto powiedzieć że klub Medyka to miejsce z muzycznymi tradycjami. Wielu cenionych dziś muzyków tam się spotykało. Z Medyka "wyrośli" też dwaj czołowi w Polsce tekściarze - czyli Bogdan Olewicz i Andrzej Mogielnicki.
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
jadwiga pisze:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEJ ZABAWY !!!! =)
Maciek Charachajczuk
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
astrea pisze:
To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
astrea pisze:To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej 😃
hahah reszta pewnie nie bedzie nadawala sie do publikacji... xD
Maciek Charachajczuk
danaband pisze:
teksciarz pisze:Warto powiedzieć że klub Medyka to miejsce z muzycznymi tradycjami. Wielu cenionych dziś muzyków tam się spotykało. Z Medyka "wyrośli" też dwaj czołowi w Polsce tekściarze - czyli Bogdan Olewicz i Andrzej Mogielnicki.
Maciuś! To może i dla Ciebie Szansa🙂)))
To jak będzie, zależy tylko od Nas! Więc dobre humory, uśmiech i małe co nieco pakujemy do torby.......i Do Zobaczenia🙂
Maciek Charachajczuk
teksciarz pisze:
whisper pisze:astrea pisze:To dobrze,za kamera będzie tylko 1,5 godziny-a reszta fot z imprezy niech zostanie między nami lepiej 😃
hahah reszta pewnie nie bedzie nadawala sie do publikacji... xD
Ale my tam nie jedziemy się spić jak świnie😃 (przynajmniej ja nie mam takiego celu🙂 Chcemy posłuchać muzyki i wykonań !LIVE! - no i poznać się tam jakoś.
Zawsze jak u mnie tu jest jakiś koncert w pubie - to strasznie się nakręcam!! - a z tym karaoke - to widze jest podobnie! 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Maciek Charachajczuk
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej