majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
24 kwietnia 2016 o 23:26
Zgłoś do moderacji
Uważam że byłoby słusznie gdyby zdobywająca wyróżnienie ND piosenka śpiewana zespołowo lub w duetach figurująca w tej samej formie u dwóch lub więcej wykonawców mogła być wyróżnieniem dla wszystkich wykonawców. Przykładowo duet śpiewa dwóch wykonawców.. jeden z nich otrzymuje ND a u drugiego ta sama piosenka też powinna być wyróżniona. Z tego co wiem to wyróżnienie dotyczy NAGRANIA.. a przecież to jest to samo nagranie. Myślę że propozycja jest sensowna i można byłoby ją przemyśleć dla jeszcze większego zadowolenia użytkowników.. pozdrawiam
🙂
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
regent mężczyzna
Nagrań: 120, Postów: 3
25 kwietnia 2016 o 00:15
Zgłoś do moderacji
Jestem jak najbardziej za !!!
Musiałaby istnieć techniczna możiiwość wprowadzenia takiego nagrania tak, że byłyby na nim dwa AVATARY z nickami i komenty "spływałyby jednocześnie na dwa konta pod to nagranie. albo prosciej. po wygraniu rankingu u obu osób byłaby sygnatura Nagrania dnia
Pozdrawiam, Regent
Regent
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
25 kwietnia 2016 o 01:33
Zgłoś do moderacji
Myślę że to drugie rozwiązanie jest najbardziej racjonalne. W opisie nagrania wystarczy zamieścić nicki wykonawców i z automatu pod tymi samymi nagraniami umieszczać sygnatury ND.
ewiczek55 kobieta
Lublin
Nagrań: 855, Postów: 1
25 kwietnia 2016 o 23:08
Zgłoś do moderacji
I ja także popieram moich przedmówców. Skoro zaśpiewałam z kolegą wspólną piosenkę...i nasze nagranie zostało ND...to powinno znaleźć się i u mnie i u kolegi....bo inaczej ta druga osoba czuje się pokrzywdzona. Dlatego postuluję, żeby wspólne projekty były identycznie wyróżnione. Proszę wziąć to pod uwagę dla lepszego samopoczucia wykonawców.... czyli nas, użytkowników portalu.
Pozdrawiam... ewiczek55
EWA ...
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
26 kwietnia 2016 o 09:25
Zgłoś do moderacji
Fajny pomysł, weźmiemy go pod uwagę przy rozwoju iSing
🙂
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
27 kwietnia 2016 o 16:22
Zgłoś do moderacji
Trzymam za słowo Paweł.. na pewno wielu użytkowników będzie z tego zadowolonych..
Pozdrowienia dla całej iSingowej Ekipy
🙂