19 kwietnia 2016 o 18:51
Zgłoś do moderacji
Cytuj
Cześć, mam na sprzedaż ekstra wyciskarkę do soków marki Kuvings !!!
Kuvings B6000 Big Mouth to wyciskarka wolnoobrotowa, którą wyróżnia nie tylko najwyższa jakość, ale również niska cena. To model, który zadowoli zaskakująco wybredne gusta. Wolnoobrotowa metoda przygotowywania soków sprawia, że nie należy bać się tego, iż wyciskarka uszkodzi enzymy oraz substancje mineralne , które znajdują się w sokach. Dzięki temu każdy, kto podejmie decyzję o jej zakupie dostanie do swoich dłoni soki doskonałej jakości, które potrafią wszechstronnie zatroszczyć się o zdrowie.
[img]https://cookandlove.pl/userdata/gfx/4695f48fe075ae654f314a9b1f1819f7.jpg[/img]
Kuvings B6000 Big Mouth to otwór o charakterze wlotowym o szerokości ponad siedmiu centymetrów. Na skutek tego owoców oraz warzyw, z których ma zostać przygotowany wyborny sok nie musimy kroić na małe części. Z łatwością można błyskawicznie umieścić w urządzeniu całe owoce oraz warzywa. Dzięki temu można zaoszczędzić szereg czasu w trakcie przyrządzania pełnego cennych substancji odżywczych soku. Wyciskarka jest wyjątkowo prosta do obsłużenia – poradzi sobie z nią z całą pewnością każdy.
Z owoców oraz warzyw wyciskarka usuwa pestki oraz niepotrzebne włókna. Dochodzi również do oddzielenia zbyt dużej ilości błonnika. Dzięki temu Kuvings B6000 Big Mouth pozwala na uzyskanie aż dwa razy więcej korzystnego dla zdrowia soku niż sokowirówka – urządzenie, które kupowano chętnie jeszcze nie tak dawno temu, a na ten moment intensywnie wypierane jest właśnie przez wyciskarki o charakterze wolnoobrotowym.
Wykorzystując prezentowaną wyciskarkę, uzyskać można sok z:
ziół;
warzyw liściowych, na przykład kapusty;
miękkich warzyw oraz owoców;
twardych warzyw takich, jak chociażby buraki.
Jeśli chodzi o owoce z twardymi pestkami, do których zaliczane są na przykład brzoskwinie, niezbędne jest wykonane wcześniej drylowanie. Po wydrylowaniu z owoców tych również można przyrządzić nadzwyczaj smaczny sok.
Wyciskarka posiada potrzebny korek niekapek. Za jego sprawą w czasie przelewania soku można w pomieszczeniu kuchennym zachować idealną czystość. Wymieniony element pozwala także na prostsze bieżące umycie urządzenia. By to zrobić, nie trzeba rozkładać urządzenia całościowo zawsze, gdy chcemy ją umyć.
Wyciskarka posiada mocny, a jednocześnie naprawdę nie robiący hałasu silnik. Podczas robienia smacznego soku nie trzeba więc znosić uporczywego hałasu, który spowodować może okropny ból głowy. Z użyciem wyciskarki Kuvings B600 Big Mouth [url]https://cookandlove.pl/wyciskarki-do-sokow.html[/url] w sposób niezwykle łatwy oraz przyjemny przygotować można charakteryzujący się doskonałym smakiem sok obfitujący w cenne dla zdrowia witamin oraz minerałów.
20 kwietnia 2016 o 12:24
Zgłoś do moderacji
Cytuj
Potwierdzam, urządzenie rzeczywiście rewelacyjne! Ja kupiłam swoją maszynę http://terapiasokami.pl/wyciskarka-kuvings-b6000
Substancje zawarte w sokach trafiają do krwiobiegu w ciągu 15 minut i są przyswajalne prawie w 90 %. Substancje zawarte w warzywach i owocach zjedzonych w całości, trafiają do krwiobiegu po ok. 5 godzinach i są przyswajane w 20%.
Dlaczego tak się dzieje?
Układ pokarmowy musi doprowadzić wszystko co zjemy do formy półpłynnej (ale pamiętaj, popijanie posiłków nie pomaga, a wręcz szkodzi). Inaczej organizm nie jest w stanie niczego przyswoić.
Do przyswojenia wartości odżywczych z marchewki, organizm musi użyć, dużej liczby enzymów wytwarzanych przez między innymi wątrobę i trzustkę.
Jeśli nasza wątroba i trzustka nie są w najlepszym stanie, to nie wytworzą potrzebnych enzymów. Jeśli nie wytworzą enzymów to nie przyswoimy wartości odżywczych z marchewki chociaż ją zjemy. Mało tego, bardzo obciążymy wątrobę i trzustkę i mocno je osłabimy.
Do przyswojenia soku z marchewki, potrzebujemy nieporównywalnie mniej enzymów.Przyswajając sok nie obciążymy także układu trawienia.
2. Nie tracimy energii na trawienie.
Jeśli jemy warzywa i owoce w całości, organizm 80% swojej energii przeznacza na trawienie. Nie starcza wtedy energii na procesy regulacji, samo leczenia, oczyszczania z toksyn. Inaczej mówiąc, nie mamy siły do życia lub mamy jej za mało.
3. Wartość biologiczna soku.
Soki dostarczają nam biologiczną esencje roślin z najmniejszymi z możliwych stratami. Badania naukowe wykazują, że wypicie soku z jednego kilograma warzyw lub owoców, jest ekwiwalentem zjedzenia kilku kilogramów tych produktów.
http://terapiasokami.pl/jak-pic-soki